Derrota per als equips sènior del Dénia Bàsquet a la Lliga Valenciana

20 de setembre de 2019 - 11: 17

L'última jornada disputada de la Lliga Valenciana tot i la gota freda, no va ser bona per als interessos dels tres equips sèniors del Dénia Bàsquet. Les noies, en la visita al pavelló municipal de Pedreguer, van patir una àmplia derrota per 85 a 39.

Les locals van realitzar un partit molt brillant, amb encert des de la línia de tres punts, aconseguint una victòria clara davant un rival que va pagar la seua falta de rodatge i compenetració entre les seues jugadores, moltes debutants en aquesta categoria.

Les deniers són un grup que està per fer-se, de manera que ha d'anar creixent durant la temporada. Ara els queda seguir treballant en els entrenaments amb les vistes posades en l'inici del campionat de Lliga, que serà al pont del Pilar.

La segona derrota per a les noies va arribar davant el segon equip de Pedreguer, el Galgues, davant del qual va caure per 65 a 59. Una derrota que va arribar després d'un igualat partit, on es va notar el cansament a afrontar aquest xoc amb només 7 jugadores. Això va provocar que s'arribés a l'últim quart amb les forces molt justes.

L'equip masculí de Zonal va perdre davant el CB Ondara per 70 a 77, en bon partit en línies generals de tot l'equip, davant un rival que militarà aquest curs en una categoria per sobre de la dels deniers.
Va ser un xoc molt igualat i vistós, dels quals s'agraeixen com a preparació de la temporada per part dels dos conjunts, amb participació de tota la plantilla amb gran rendiment. La manca d'ordre i encert en els últims minuts va facilitar la victòria a un treballador Ondara.