Derrota per a les júniors de l'Paidos Dénia a casa de l'CD Onil (50-36)

14 de març de 2020 - 10: 19

Partit que el conjunt roig va començar controlant, gràcies a llançar bons contraatacs fomentats en una gran defensa. El ritme de el partit el van marcar les colegialas també en el joc posicional. Això va fer que les deniers manessin a l'acabar el segon quart per 18 a 24.

Després del descans, les locals per poder aturar el joc de l'equip roig, van plantar una defensa en zonal amb la qual van aconseguir guanyar. Les col·legials no van saber llegir aquest sistema defensiu, no van encertar amb els tirs i tampoc es van mostrar afortunades en les seues penetracions cap al cèrcol. Aviat van començar els nervis i es van descentrar, cosa que van saber aprofitar les locals per guanyar per 50 a 36.

A destacar que el grup de jugadores de l' Paidos tornar a recuperar un gran joc, tot i que algunes de les absències de jugadores lesionades en aquesta segona fase es van trobar a faltar.

Derrota per a les cadets

En categoria cadet, el Paidos Dénia va caure en el seu desplaçament a Algemesí per 39 a 31. Va ser un partit marcat per les baixes amb les que es van presentar les col·legiales que van tindre cinc baixes. Això va provocar que acudiren a aquest xoc amb el nombre mínim imprescindible per no començar amb el partit perdut.

L'equip va eixir concentrat i jugant en equip, el que va fer que tinguessin els primers avantatges. No obstant això a partir d'el tercer quart, la major rotació de l'equip rival es va notar i li van donar la volta a el marcador. El partit va estar igualat durant tot el xoc, amb rendes mínimes per a tots dos equips.

A l'últim quart es va arribar amb el marcador empatat, però un parcial de 8-0, amb tres pèrdues seguides de l'Paidos Dénia va fer que se'ls escapés el partit.

En infantils superioritat clara de el Joventut Alcoi

L'equip Infantil de l'Paidos es va desplaçar a Alcoi per jugar contra el líder invicte de el grup, el CB Joventut Alcoi que va fer valer la seua major edat i experiència en la categoria per emportar-se la victòria, per 49 a 26.

El partit va començar molt irregular en atac per als jugadors col·legials, que no van trobar la manera d'encistellar fruit de la bona feina local. Encara amb un atac poc encertat, en l'aspecte defensiu van aconseguir arribar a la mitja part a certa distància en el marcador, 25-14.

A la segona part, l'equip d'Alcoi va intensificar els seus atacs a posicions properes a cèrcol, usant els seus jugadors de molt major grandària per a d'aquesta manera acabar distanciant en el resultat final per 49-26.

Cal destacar que els jugadors "rojos" no van defallir en el seu intent per mantindre-se en el partit i seguir treballant en ajudes defensives, concepte que han de seguir treballant per competir en els pròxims partits.

Onil 50 - Paidos 36

Partit que el conjunt roig va començar controlant, tant en contraatacs com a joc posicional, acompanyat de.una gran defensa, va portar el partit a la mitja part 18-24. A la represa, les locals per poder aturar el nostre joc van plantar una defensa en zonal amb la qual van aconseguir la.victoria. I malgrat que el CD Paidos va seguir intentant-ho, el veure que se'ls havia encallat l'atac, van començar els nervis i es va començar a fallar cistelles claus per trencar la seua defensa zonal.

A destacar, que el grup va tornar a recuperar un gran joc, perdut per les baixes que portem al llarg d'aquesta segona fase.