Derrota per al júnior del Dénia Bàsquet davant Calasanz (58-64)

15 de gener de 2013 - 00: 00

El Dénia Bàsquet júnior va reprendre la competició sense poder obtindre una nova victòria. Va caure en la seua pròpia pista davant el Calasanz per 58 a 64.

En un partit d'alternança en el marcador i en el joc, els valencians necessitats de victòries per eixir de la zona de descens van aconseguir arribar a l'últim minut amb deu punts d'avantatge i emportar-se el partit.

En els primers instants, els jugadors deniers van eixir a la pista amb el clar objectiu de mostrar-se més contundents en defensa del que ho havien estat en la primera volta. la bona tasca defensiva de tot l'equip no va permetre al Dénia trencar el partit a l'acabo dels dos primers quarts.

Sobretot per la falta d'encert en el tir i perquè no dir-ho, per veure minvat el seu potencial ofensiu amb Roberto lesionat i Francesc amb tres personals en només cinc minuts. Així i amb una bona aportació de tots els jugadors del Dénia es va aconseguir arribar amb set punts d'avantatge 30 a 23 al descans.

En el tercer quart els jugadors del Dénia Bàsquet van baixar la seua intensitat i concentració defensiva i els valencians van estar molt incisius endossant un parcial de 7 a 19 al seu favor que va capgirar el partit, 37 a 42.

Al començament de l'últim quart el joc es va equilibrar i el marcador també. Fins que un nou parcial de 4 a 10 li va donar a Calassanç un avantatge que semblava gairebé definitiva a falta d'un minut i vint segons, 49 a 59.
No obstant això els deniers no van llançar la tovallola i van arribar a estar amb opcions de tornar a competir pel partit, sobretot després de cinc punts d'Edu, 58 a 62 i encara uns segons per jugar-se. Els tirs lliures van sentenciar el partit.

Pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar; Alex (4) Rubén (7), Francesc (10), Edu (7), Marc (10), Joan (-), Lucas (3), Juan (-), Fran (7), Patrick (2) i Félix . No va poder jugar per lesió Roberto.