Derrota per al Dénia Futsal en la seua visita a Elx (3-2)

21 d'octubre de 2012 - 23: 05

Els deniers es van desplaçar fins a terres il·licitanes per disputar la tercera jornada de lliga del grup 15 de Tercera Divisió davant l'Elx CF No van tindre sort i van caure per 3 a 2.

El conjunt de Nata no va poder puntuar en una visita difícil, davant un dels rivals punters, però va realitzar un gran partit, plantant cara a l'equip local i ficant la por al cos fins a l'últim segon als prop de 800 espectadors que es van donar cita al pavelló del Toscar.

El partit va estar igualat i tots dos equips van disposar d'ocasions per obrir el marcador. El primer a colpejar va ser l'Elx CF Al cap de pocs minuts Rober, en una gran jugada personal, va aconseguir empatar el partit. Però a falta d'escassos 30 segons per al descans, un error defensiu va propiciar que el conjunt il·licità se n'anés al descans amb avantatge al marcador.

La segona part també va estar igualada encara que l'equip local, que anava per davant en el marcador, va intentar mantindre la possessió. En un dels seus atacs van aconseguir el tercer gol.

Els deniers no es van enfonsar i van seguir amb el seu joc i en error de l'equip local, Jaén va aconseguir retallar distàncies després de picar la pilota per sobre del porter il·licità.

En l'últim minut de partit l'equip groguet va disposar de dues ocasions per empatar el partit però no va tindre sort, primer Rober a relliscar ia escassos segons del final, Edu en creuar una pilota al segon pal.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Andoni, Rainer, Juanjo, Jaén (1), David, Dani, Rubén, Dario, Rober, Pablo i Blai.

Aquesta derrota és la segona en tres partits de lliga, totes dues a domicili. Aquesta setmana el conjunt de Nata descansa.