Derrota a la pròrroga per al Junior de l'Dénia Bàsquet a Castelló (86-82)

18 de desembre de 2012 - 00: 00

L'equip júnior masculí Dénia "A" no va poder donar la sorpresa de derrotar a la seua pista al segon classificat, Amics de Castelló per tan sols un sospir, en caure a la pròrroga per 86 a 82.

Ja que tot i la baixa de les seues dues bases, van realitzar un partit molt equilibrat. Els castellonencs es van emportar el partit després d'un 14 a 10 en els cinc minuts suplementaris.

Els deniers van arribar a aquest partit minvats en la seua capacitat comxicotetiva a causa de diverses circumstàncies. Van mostrar sens dubte la seua millor cara i molt caràcter. Tots van realitzar molt bons minuts sobre la pista de l'Amics Castelló. Van començar prenent la davantera en el joc i en el marcador en els primers instants. Amb Francesc molt encertat de cara al cèrcol rival.

En el segon quart, el Amics va donar mostres del nivell de joc dels seus jugadors i va imprimir dues velocitats més al joc per començar aquest segon quart amb una 10 a 0 trobant còmodes en el partit, arribant al descans amb un 29 a 44. Que semblava incontestable sobretot per la superioritat mostrada en això deu minuts.

Però en el tercer quart van tornar a ser els jugadors del Dénia "A" els que a força de bon joc col·lectiu anotaven i reduïen les opcions ofensives del Amics amb una bona mostra d'implicació defensiva i esforç col·lectiu.

Frenant les ràpides transicions del Amics i tancant molt bé el rebot defensiu. Així es va arribar a l'últim quart amb només tres punts de desavantatge, 52 a 55.

En l'últim quart Amics semblava dominar i voler ampliar la diferència, que oscil·lava entre 3 i 7 punts al seu favor, però Dénia lluny de cedir seguir molt ficat en el partit.

A falta de tan sols un segon i dos punts per sota en el marcador, un tir de tres punts d'Edu era objecte de falta personal. Edu va aconseguir anotar el primer i el tercer llançament, però no així el segon aconseguint forçar la pròrroga.

En el primer minut del temps extra Castelló prenc la davantera novament. Però Dénia va seguir amb opcions fins als últims 10 segons. En què Castelló va sentenciar amb una última cistella del seu millor jugador per deixar el definitiu 86 a 82, no sense haver de patir més del que preveien en un principi per obtindre la seua desena victòria.