Derrota del juvenil del Dénia Fútsal a Calp (4-3)

07 de febrer de 2014 - 00: 00

El Dénia Futsal de categoria juvenil seguix amb la mala ratxa i va perdre en la seua visita a Calp, per 4-3.

A la primera part el Dénia Fútsal va ser dalt prémer i intentar tindre el domini del partit, però no va ser així en cap moment. Malgrat no tindre el domini de la pilota, si que van treure profit a una jugada d'estratègia. Jordi va marcar el 0 a 1 després del llançament d'una falta.,

Al cap de pocs minuts els locals van tirar un penal que Enric, va desviar, evitant l'empat. Tant va ser el càntir a la font que acabo per trencar-se. Els calpins van empatar el xoc en una de les seues arribades a la porteria rival.

Abans d'arribar al descans el Dénia Futsal en una bona jugada col·lectiva, es van posar per davant en el marcador, després d'un autogol dels calpins. Amb 1 a 2 es va arribar al descans.

A la segona part va ser un partit més d'anada i tornada amb ocasions per als dos equips. Els deniers no van resoldre les seues ocasions i no van poder allunyar-se en el marcador. Van ser els locals els que van mostrar la seua major efectivitat i li van donar la volta al partit col·locant el 3 a 2 al marcador.

El tècnic dianense Jaime Moreno va arriscar traient porter jugador i van empatar el partit mitjançant Javi Escortell. Van seguir amb porter jugador, però l'àrbitre mancant 4 minuts va expulsar Pauet. Circumstància que aprofito l'Calp per ficar el gol de la victòria local. Al final 4 a 3 per al conjunt de la vila del Penyal.

El Dénia Fútsal rep aquest dissabte al pavelló municipal de Dénia a les 16 hores al Campello futbol sala. Els deniers intentessin deixar els 3 punts a casa, per no seguir baixant posicions.

El Dénia Fútsal cadet tercer a la classificació

D'altra banda l'equip de categoria Cadet que milita a la Primera Regional guanyo a la Vila que és el segon classificat per 5-1 amb gols de Francesc, Joan, Álvaro, Josep i Antoni, amb aquesta victòria es col·loca l'equip en tercera posició . Aquest dissabte rep al Ibense FS a les 11: 30 al pavelló Municipal de Dénia.

Els resultats de la jornada de la resta d'equips de l'Escola Municipal de futbol sala Dénia van ser els següents;