El Dénia Rugbi perd la semifinal de lliga davant el Tavernes (19-20)

06 2017 abril - 00: 00

En el camp de el poliesporteu municipal de Dénia, es va disputar un gran partit de rugbi, que es va saldar amb la victòria de l'Tavernes Alpesa per 19 a 20, davant el Dénia Rugbi.

Aquesta trobada era decisiu per conèixer que equip disputaria la promoció d'ascens. El guanyador jugaria el play-off, el perdedor quedaria eliminat d'aquesta lluita. El públic va respondre a la cita i la graderia va presentar un aspecte poques vegades vist. El Tavernes va arrossegar a la seua gent i un autobús d'aficionats visitants li van donar encara més color si cap.

El partit va començar amb un assaig de l'Tavernes Alpesa que el Dénia Rugbi va poder igualar als pocs minuts. El xoc va mantindre la seua igualtat i intensitat de tots els jugadors. La primera part va acabar amb 4 amonestacions, 2 per equip i un marcador d'empat a 12 després d'un altre assaig no convertit per cada esquadra. Durant aquest primer assalt es va poder veure un bon joc de davantera, on es va barallar per cada metre.

A la segona part els deniers van apretar, van estar jugant dins de la línia de 22 rival durant diversos minuts. Van desaprofitar diversos cops de càstig a favor, que no van aconseguir transformar. El Tavernes va començar a dominar les melés i va aconseguir un assaig després d'una escapada de l' flanker visitant que va travessar la línia de defensa de l'Dénia Rugbi amb una potent carrera. L'assaig no va ser transformat i va deixar el marcador en 12-17.

Dramàtic final per al Dénia Rugbi Club

Va prémer el Dénia Rugbi encara que ja amb les forces molt justes. Amb bravura i punt d'honor els locals van tancar de nou al seu rival i van aconseguir un assaig transformat. A falta de 10 minuts els deniers van prendre la iniciativa en el marcador amb un 19-17.

Els locals van tindre importants baixes per a aquest partit i es van notar en aquests últims minuts, quan les forces van començar a flaquejar. El Tavernes es va fer amb la pilota, davant un rival que es va defensar amb tot. Els locals estaven obligats a defensar sense cometre cops francs. La pressió i l'esgotament físic els va portar a cometre aquest error. A falta de tres minuts per al final, el col·legiat va assenyalar cop de càstig per al Tavernes, centrat ia 25 metres dels pals. El xutador visitant va encertar en el seu intent de passar la pilota sobre la "H" i va deixar el marcador en el definitiu 19-20.

Aquesta derrota no entela la magnifica temporada realitzada pel Dénia Rugbi, en una campanya on han hagut molts canvis, tant en l'esporteu com en estructura general de el Club. Els fruits d'aquests canvis ja comencen a donar els seus fruits i s'espera que la propera temporada siga encara millor.