El Dénia Rugby Club líder en solitari després d'atropellar al CR Albacete per 30 a 5

14 de febrer de 2018 - 07: 30

El Dénia Rugbi Club s'ha quedat com a líder en solitari de la 2ª Territorial després de guanyar al CR Albacete pel contundent marcador de 30 a 5. Un triomf que serveix als deniers per assegurar-se un lloc en el playoff d'ascens de categoria.

L'equip que dirigeix ​​Mariano Rouyet estava fortament motivat per la importància del partit i pel polèmic partit d'anada al que es va perdre per un sol punt a Albacete. L'afició va respondre a la crida realitzada des del Dénia Rugbi Club i des de les 10: 30 del matí va poder degustar xocolata calenta i brioixeria Dulcesol. Aquest peculiar esmorzar unit a les activitats per als més xicotets com a entreteniment, va provocar una gran resposta per part dels seguidors.

La trobada es va demorar uns minuts a començar ja que es va retre homenatge a l'exjugador Ànec, que va morir després d'una llarga malaltia feia uns dies.

En posar-se el oval en joc va començar la batalla decisiva d'aquesta temporada. Els dos equips van eixir molt motivats i concentrats notant-se el compromís en cada placatge i acció del joc. El conjunt visitant va tancar al seu mig camp a Dénia que va aguantar les envestides locals amb una sòlida defensa. Els locals van ser calmant el furiós arrencada inicial del seu rival, i va començar a desenvolupar el seu joc també en atac.

Fruit d'això va arribar el primer assaig per mediació d'Habana després d'una bona jugada col·lectiva que va acabar arribant a la línia de tres quarts que van definir amb bones passades i canvis de ritme en carrera.

Expulsió a les files deniers

El conjunt de la Marina Alta va patir una expulsió després de posar-se 7 gols a dalt al marcador. Va ser un moment perillós per quedar-se amb un home menys a davantera durant 10 minuts però l'equip local va aconseguir no encaixar cap punt durant aquest temps. Amb la igualtat numèrica sobre el camp, els locals van tornar a sumar un nou assaig. Aquesta vegada va ser Yovanni qui va trencar la defensa rival i va aconseguir la marca. Jhon va convertir les dues transformacions encara que la segona va tindre la fortuna del rebot a favor seu en un dels pals. L'Albacete va insistir i va acabar la primera part aconseguint un assaig que no va poder transformar. S'ha arribat al descans amb 14-5.

Control del joc i del resultat

A la represa els homes de Rouyent van continuar marcant el ritme del joc. Tots dos equips van defensar amb duresa els atacs contraris però els manxecs van cometre dos cops de càstig que van ser aprofitats pels locals per convertir-los en punts.

Quan els visitants van començar a notar que se'ls escapava el partit, i probablement la lliga, el Dénia va donar un altre pas endavant i, amb els jugadors de refresc després dels canvis, va aconseguir 2 assajos més per part del capità Felipe que li van donar un punt extra a la taula com bonus ofensiu. al final del temps reglamentari es va arribar amb un marcador de 30 a 5.

Després del partit part del centenar d'assistents es van quedar a dinar junt als jugadors de tots dos equips en el tercer temps, on es va nomenar a Marc Havana millor jugador del partit.