El Dénia Futsal agafa aire després de la seua brillant victòria a la pista de l'Inter-Movistar B (2-5)

10 de gener de 2017 - 01: 00

El Dénia Futsal agafa aire en la classificació després de la seua brillant victòria aconseguida al pavelló "Caixa Madrid", D'Alcalá d'Henares, davant l'Inter-Movistar B, al que va vèncer per 2 a 5.

Els deniers que van viatjar a terres madrilenyes amb baixes importants es van confabular dins del vestidor per eixir a donar-ho tot. La intensitat posada per tots els jugadors des de l'inici del xoc va fer que aviat ningú s'acordés de les baixes. Els nois que dirigeix Javi Arnau, Van eixir molt mentalitzats a la pista. Amb una pressió molt alta ofegar la eixida de pilota del seu rival.

Al minut 4 va arribar el primer gol de la vesprada, Curro va encertar amb un hàbil rematada per batre el porter madrileny. Aquest tant desarborar al conjunt que dirigeix ​​Riquer que no es va trobar còmode a la pista. Tres minuts més tard, Blai amb una precisa rematada va anotar el segon gol per al Dénia Futsal. Després d'encaixar el gol el tècnic local, va demanar temps mort per aclarir les idees dels seus homes.

Aquest gol va tranquil·litzar molt als groguets, Que van seguir realitzant un bon treball a la zona de tres quarts del seu rival. L'Inter-Movistar va optar per fer atacs més llargs encara que va tindre problemes per sobrepassar el sistema defensiu dels visitants. Malgrat els seus intents per reduir les diferències no van trobar la manera de batre a un inspirat César, que va mantindre la seua porteria a zero.

A falta de trenta segons per arribar al descans va ser Pablo Tarín qui va marcar el tercer gol denier d'un fort xut. Un gol que va desencadenar l'alegria de tota la banqueta, en obrir una important escletxa en el marcador. Amb el 0 a 3 es va arribar al descans.

A la segona meitat, els d'Arnau no es van tancar en el seu propi camp tot i l'empenta del seu rival. Als cinc minuts, Juanjo, va batre el porter local col·locant el 0 a 4 al marcador. Després d'aquest gol, els madrilenys van jugar amb porter jugador i en un robatori de pilota, Pablo Tarín, des del seu propi camp, va anotar el 5 a 0 que va deixar seriosament tocat l'Inter-Movistar.

Els madrilenys ferits en el seu orgull van buscar reduir les diferències prenent molts riscos, però no els quedava altra opció. Al minut 30 van aconseguir els locals obrir el seu compte anotadora. Tot i la superioritat local, els deniers no van perdre el control i la serietat defensiva. En l'últim minut de la trobada, els homes de Riquer van anotar el seu segon gol, arribant-se al final del temps reglamentari amb el marcador de 2 a 5.

El Dénia Futsal va tornar a demostrar que quan se li posen pitjor les coses, l'equip treu caràcter i això els fa ser un rival molt complicat de derrotar. Amb aquest triomf el conjunt de la Marina Alta se situa a la setena plaça amb 20 punts. El proper partit que deuen afrontar els deniers serà a la pista del pavelló “La Fortuna” davant el Leganés FS.