El Dénia Futsal va perdre davant el Silver Novanca en l'últim sospir (4-3)

27 de març de 2017 - 01: 04

No va poder ser i el Dénia Futsal va tornar de Leganés amb una derrota immerescuda, en caure per 4 a 3 davant el Silver Novanca. Els madrilenys amb aquest triomf igualen en la classificació als deniers.

El xoc va arrancar amb els locals molt concentrats imprimint un ritme alt de joc. Els deniers van realitzar tasques de contenció buscant sorprendre en algun contraatac. Als tres minuts, els madrilenys es van avançar al marcador, després d'una pèrdua de pilota de la defensa deniera.

Aquest gol va servir perquè els homes que dirigeix Javi Arnau despertessin i comencessin a tindre més possessió de la pilota. Amb el pas dels minuts l'equip de la Marina Alta va tindre el control del joc, davant d'un rival que va tallar amb faltes clares els intents de penetració dels visitants.

Aquesta intensitat defensiva local els va portar a tindre cinc faltes abans del minut 10. Una circumstància que no va tindre rellevància ja que malgrat que les entrades van seguir sent forts, la parella arbitral no va assenyalar cap falta.

En ple domini deniera, va arribar la pilota a Ferran qui va disparar a porteria, la pilota va eixir desviat, però David Jaén, Ben situat al segon pal va encertar a batre el porter local. Amb aquest empat a un es va arribar al descans.

El Dénia Futsal anar de més a menys

El retorn a la pista de l'equip dianense va ser trepidant, van imprimir una marxa més al seu joc i als dos minuts es van avançar al marcador. Va ser David Jaén qui va finalitzar una bona jugada col·lectiva. Un gol que va sorprendre als locals que van passar per uns minuts de molts dubtes, quedant a mercè del seu rival. Això va ser aprofitat pel Dénia Futsal, per anotar el 1 a 3, amb un gol de Luis Llinares.

Aquest gol no va caure bé als madrilenys que van tornar a pujar la intensitat defensiva abusant en diverses accions d'agressivitat que els àrbitres no van encertar a tallar. Els deniers van caure en el parany del joc brut i es van oblidar de jugar, aquest va ser el seu gran error.

Amb els dos equips carregats de faltes, el primer doble penal va caure del costat local, encara sort que el porter deniera, Andoni, va encertar a aturar. A falta de cinc minuts per al final el tècnic local va apostar per posar porter jugador i li va eixir bé.

Al minut 37 el Silver Novanca aconseguir anotar dos gols que li van servir per empatar el partit. El pitjor estava per arribar ja que el Dénia va veure com se'ls escapava una victòria que havien merescut. En l'última jugada del partit, un servei llarg del porter local va ser pentinat per un jugador de Silver anotant el 4 a 3 definitiu.

Amb el dur revés per la derrota i contagiats per l'ambient, el partit va finalitzar amb múltiples discussions i protestes que van portar amb si les expulsions de Tarín i Curro amb el partit ja finalitzat.

Descens en la classificació

Després d'aquesta derrota i un cop finalitzats els partits de la jornada, el Dénia Futsal baixa fins a la setena posició de la taula, tot i que empatat a punts amb el quart i cinquè classificat ia només 4 punts de la tercera plaça que dóna opció a jugar la copa del Rei la propera temporada.

Resten sis jornades perquè acabi la lliga i l'equip dianense tindrà quatre partits a casa, per tan sols dos desplaçaments. Dissabte que ve jugarà a les 18 hores el primer d'ells, al pavelló municipal de Dénia davant el CDE Millorada.