El Dénia Futsal va guanyar en l'últim minut al Buhersa Talayuela (1-2)

15 de maig de 2017 - 00: 18

Dur desplaçament el que van tindre els deniers en haver de viatjar a terres extremenyes, per enfrontar-se amb el Buhersa Talayuela. A la distància dels 700 quilòmetres es va unir el fet que els locals tenien l'obligació de guanyar per intentar salvar la categoria.

Des del xiulet inicial, els dos conjunts van eixir molt motivats i les ocasions no van trigar a arribar. Els deniers amb el seu joc característic, van moure la pilota amb fluïdesa per tot el camp. Els extremenys, amb un joc més directe van esperar a mitja pista, per llançar ràpids contraatacs. Els minuts van anar passant amb ocasions per a tots dos conjunts. Els porters van cobrar un gran protagonisme amb les seues encertades intervencions. Aquest va ser la causa que al descans s'arribés amb l'empat a zero.

Triomf en l'últim minut

A l'inici de la segona meitat, els extremenys van pujar el nivell d'intensitat, avançant la seua línia de pressió per intentar ofegar en el seu camp als deniers. Amb el pas dels minuts, els homes que dirigeix Javi Arnau, Van començar a notar el cansament del viatge i la seua falta de profunditat de banqueta. A aquest desplaçament només van viatjar vuit jugadors de camp i dos porters.

Els deniers van alternar sortides d'pilota controlada amb treguis llargs al pivot, consigaeno salvar la pressió i generar bones ocasions. La tensió va augmentar per als locals ja que el rellotge corria i les seues opcions de permanència s'esfumaven.

Esperonats pel seu públic, van seguir intentant-ho i en el minut 38, després d'un ràpid contraatac va arribar el 1-0. Quedaven 2 minuts i havien aconseguit obrir el marcador, però els deniers no van abaixar els braços. Van seguir lluitant pel partit i un minut després, David Jaén va recollir una pilota a l'àrea i de fort xut va colar la pilota per l'escaire anotant el 1-1.

S'arribava a l'últim minut del partit amb empat al marcador, i ell tècnic local conscient del que estava en joc, va posar ràpidament porter jugador a la pista. Els deniers van aconseguir fer una gran defensa i els va arrabassar la pilota. Mika a porta buida va anotar el 1-2 definitiu, amb el qual es va arribar al final.

Victòria molt treballada de tot l'equip, ressaltant la bona feina de Roque, que va ser en aquesta ocasió la persona escollida per defensar la porteria local i va brillar a gran altura durant tot el partit.

Amb aquesta victòria i després dels resultats de la jornada, a tan sols un partit per disputar, la classificació queda pràcticament definida amb un FS Manzanares campió, acompanyat pel Talavera FS i Leganés FS en els llocs que donen opció a jugar la copa del Rei . Mentre que el Buhersa Talayuela i el Ciutat de Toledo FS, junt al Fuenlabrada FS, són els equips que perden la categoria. El FS Dénia contínua en solitari en la cinquena posició a només un punt del quart classificat el Navalmoral i amb dos punts d'avantatge sobre el Pinatar.

La propera i última jornada, el Dénia Futsal tanqués aquesta nova gran temporada, rebent l'Inter Movistar B, en el que serà una gran festa de l'esport. Per motius d'agenda d'instal·lacions, l'equip dianense es veu obligat a traslladar el partit a Pavelló Municipal d'Ondara, on esperen comptar amb tota la seua afició.