El Dénia Futsal va desarborar amb un gran joc a un corretjós Càceres UEX (8-0)

12 de febrer de 2017 - 07: 45

Retorn per la porta gran el que va tindre el Dénia Futsal després de dues setmanes absents del pavelló municipal de Dénia. Els deniers van desarborar amb el seu joc a un corretjós Càceres UEX, al qual van vèncer per 8 a 0.

En l'arrencada del partit els locals van pujar fins a l'àrea rival seua línia de pressió. Els extremenys van mantindre la calma i van saber eixir amb pilotes llargues feia el seu pivot. El control del joc era dels deniers davant un rival que quan va tindre oportunitat no va dubtar a eixir al contraatac.

El primer avís va arribar amb una rematada del Càceres, que va desviar el porter local, César, amb el píe i la pilota es va estavellar a la fusta. A partir d'aquest enix els nois que dirigeix Javi Arnau es van posar les piles i van buscar més profunditat en les seues accions.

El primer gol de la vesprada ho va anotar Juanjo, que va aprofitar una bona assistència. El gol va deixar estabornit l'equip visitant i Llinares va estar sobre fer el segon per al Dénia Futsal. La seua rematada va eixir fora per molt poc. En ple domini local, Toni Tent va marcar el segon gol a falta de tres minuts per al descans. Els últims minuts de la primera part van ser de control local, arribant-se al descans amb el 2 a 0 al marcador.

Apoteòsica segona meitat del Dénia Futsal

Durant el descans, l'entrenador deniera va fer veure als seus nois que el partit no estava decidit. S'havia de mantindre la mateixa intensitat que a la primera meitat i els jugadors van complir a la perfecció amb les ordres del seu tècnic. Als vuit minuts, Juanjo va marcar el tercer per al seu equip, a l'aprofitar-se d'una superioritat per l'expulsió d'un jugador de Càceres UEX.

En el mateix minut i en ple vendaval de joc local, Curro va materialitzar el quart, que va enfonsar definitivament als visitants. A partir d'aquest moment, el tècnic de Càceres va posar en pista el porter jugador. Això va ser encara pitjor, ja que els deniers van defensar amb molt d'ordre sense passar dificultats.

Al minut 11, David Jaén, D'un fort xut, va marcar el cinquè. Dos minuts més tard va ser Llinares qui va fer el sisè amb un xut a porta buida. El porter local, César, ho va intentar des de la seua porteria, però el seu xut es va estavellar a la fusta. Qui no fallada va ser Llinares que des del mig camp va marcar el setè. El compte anotadora la va tancar David González en transformar una pena màxima en l'últim minut. Un triomf important per al Dénia Futsal que es consolida a la cinquena plaça de la classificació.