Un Dénia Bàsquet molt cansat no va poder en la final amb el CB l'Horta Godella (55-64)

10 de desembre de 2017 - 15: 54

Sense temps per recuperar-se físicament del gran esforç realitzat en la semifinal davant l'UBE Castelló, les juniors del Dénia Bàsquet Club van afrontar la final davant el CB l'Horta Godella. Les valencianes amb unes hores més de descans i sobretot menys exigència en la seua semifinal, van aprofitar aquesta circumstància per guanyar la final de la "I Copa Júnior Femení Preferent", Per 55 a 64.

En el primer quart les valencianes van imprimir un alt ritme de joc conscients de l'estat físic de les locals. Això els va portar a agafar els primers avantatges en el marcador. Les locals massa imprecises en el seu joc i sobretot sense poder fer ràpides transicions van anar a remolc en el marcador. El parcial del primer quart va ser de 10 a 18 per a les valencianes.

En el segon quart, el tècnic local va optar per canviar la defensa i la zona se li va entravessar a el combinat entrenat per Laura Arnau. D'aquesta manera van aconseguir frenar el joc de les noies de Godella, que tot i així van dominar el rebot, tenint opcions de segons tirs. El parcial del segon quart va ser de 17 a 13 per a les deniera. El marcador a la mitja part va ser de 27 a 31 per al CB l'Horta Godella.

Massa errors en atac

En el tercer quart, les valencianes davant la defensa individual de les locals van tornar a trepitjar l'accelerador marxant al marcador. Les forces al combinat de Ferran García va ser minvat, això sí, animades pels seus seguidors van aconseguir arribar al final de tercer quart amb un desavantatge de sis punts 41- 47.

En els últims deu minuts de partit, les valencianes de la mà d'Isabel Monteguado, mestressa dels rebots sota els dos cèrcols, va aconseguir primer mantindre l'avantatge i en els últims minuts augmentar-la. Les deniers ho van intentar però no van tindre forces per alçar el desavantatge. Es va arribar a la fi de el partit amb el marcador de 55 a 64, de manera que l'equip de el CB l'Horta Godella es va proclamar campió de la Copa Júnior Femení Preferent.

La valenciana Isabel Monteagudo va ser la MVP de la final

El president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, va estar present a la final i va realitzar el lliurament dels trofeus amb l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; la regidora d'Esports, Mariám Tamarit; el delegat de la Federació a Alacant, Juan Miguel Sila; i la presidenta del Dénia Bàsquet, Marisa Cervera.

Un pavelló Joan Fuster ple a vessar va acomiadar amb una forta ovació a tots dos equips per la seua excel·lent nivell durant tota la competició, amb menció especial per a la valenciana, Isabel Monteagudo, jugadora del CB l'Horta Godella que va rebre el guardó de Millor Jugadora de la Copa.