Debut amb victòria del tàndem Viciano-Pantojo amb el Dénia Bàsquet

09 de novembre de 2015 - 09: 41

Després de la eixida de l'equip de l'entrenador Xavi Mesegué la direcció del Dénia Bàsquet ha estat encomanada pel club al tàndem format per Jesús Pantojo i Manuel Viciano qui en anys anteriors ja es van fer càrrec conjuntament de la direcció tècnica de l'equip.

Un tàndem que va tindre un gran debut ja que el Dénia Bàsquet va vèncer al CB Il·licità per 69 a 54 en un xoc disputat al pavelló Joan Fuster de la capital de la Marina Alta.

Entrada a cistella de Javi Gil

L'excel·lent arrencada de partit de Dénia Bàsquet va permetre un desenvolupament còmode del mateix deixant veure en moltes fases la millor cara de l'equip.

Una màxima renda de 22 punts a mitjans del segon quart (33-11) va deixar clar que el jove equip dianense no baixava el pistó davant d'un rival molt experimentat al qual no li va concedir cap marge de recuperació.

Els il·licitans van reaccionar després del descans portant per uns minuts el partit al ritme que els convenia. El Dénia Bàsquet amb constants rotacions va recuperar el comandament i pràcticament va sentenciar el partit en arribar novament a marcar una diferència de 21 punts a la fi del tercer acte (58-37).

L'orgull dels visitants els va mantindre sempre en el partit acostant-se a dotze punts quan faltaven tres minuts. Els de casa es van activar de nou per acabar el partit quinze punts amunt (69-54)

Amb aquesta victòria Dénia Bàsquet arriba als líders de la classificació CB Oliva i Fundesem Mutxamel quedant els tres empatats en la primera plaça amb quatre victòries i una sola derrota.