Debut amb triomf per Paidos-F. Fernández davant el FSF Joventut Elx a la Copa Federació (6-4)

11 de maig de 2017 - 00: 00

El Paidos-F. Fernández assenyalar que va debutar amb bon píe a la competició de la Copa Federació en vèncer al FSF Joventut Elx per 6 a 4. Va ser una trobada que aviat se li va posar de cara al combinat denier que dirigeix Raúl Gil, En tot just dos minuts ja guanyava per 2 a 0. Amb el pas dels minuts la relaxació va aparèixer entre els col·legials i els visitants van escurçar les diferències. Abans del descans un gol d'Álvaro va significar el 3 a 1 amb el que el xoc va quedar pràcticament sentenciat.

A la segona meitat, els de Raúl Gil, van cometre un error defensiu que li va valer a l'equip il·licità per posar el 3 a 2 al marcador. Poc va durar l'alegria per als visitants ja que Luis i Martín de forma gairebé consecutiva van posar el 5 a 2. Malgrat el desavantatge, els il·licitans no es van lliurar i van aconseguir marcar dos gols per estrènyer el marcador amb un 5 a 4. El gol de la tranquil·litat va arribar a falta d'uns segons per al final, obra d'Álvaro.

El següent partit per al Paidos-F. Fernández serà aquest dissabte visitant el pavelló "Sant Pere" de Benissa, en un xoc que es jugarà a les 16: 30 hores i en el qual s'enfrontarà al Benissa FS.