Desfeta total del CD. Dénia davant el Pego CF en caure per 4 a 1

27 de setembre de 2014 - 21: 15

El CD. Dénia va patir un desastre total en el seu desplaçament al camp del Cervantes de Pego al caure davant el conjunt local per 4 a 1.

El Pego eixit dominant al CD. Dénia

El partit va tindre un començament en el qual els locals van eixir més concentrats al camp davant un CD. Dénia que va trigar a saber que estava jugant un partit. Molts errors en les passades i certes llacunes defensives van crear un ambient de nerviosisme molt elevat entre els homes que dirigeix Jesús Moratal.

El Pego CF, va aconseguir marcar al primer acostament a l'àrea visitant. El primer gol va arribar al minut 11 en rematar molt bé David al pal contrari de la porteria defensada per Maxi. Un gol que va fer molt de mal als deniers que van seguir mostrant la seua impotència. Al minut 20 va arribar el segon gol dels rojos, marcat per Ricardo en el llançament d'una falta lateral.

Aquest gol va despertar als jugadors de Jesús Moratal que van començar a jugar amb més encert i es van apoderar de la pilota. Fruit de la seua millor joc, va arribar el 2 a 1 marcat per Michael en una bona jugada al contraatac. Després d'aquest gol, van ser els visitants qui van passar a tindre el domini del joc, tot i que van mostrar mancances d'idees a l'hora de trencar la defensa local.

Al minut 44, va arribar el tercer per als locals, en una pilota en profunditat que aprofito Ismael per batre Maxi en la seua eixida.

A la segona part, el tècnic deniera va donar entrada als seus homes de banqueta, però l'equip lluny de millorar va ser empitjorant amb el pas dels minuts. El seu joc va ser un autèntic despropòsit, van faltar idees i tampoc van saber aprofitar la superioritat numèrica amb què van jugar des del minut 70 per l'expulsió del local Ismael.

A la recta final del xoc, va ser l'equip local qui va marcar el 4 a 1 definitiu en una rematada de cap de Frede. Els deniers tan sols van disparar amb perill sobre la porteria Pegolina en dues rematades de Faye que va detindre bé el porter local.

L'equip dianense va tornar a donar una pèssima imatge fora de casa, tal com va passar a Sueca i el seu entrenador haurà de treballar molt amb els seus jugadors, ja que no es pot permetre que es mostrin tan tous quan juguen lluny del seu feu.

Pego CF; Ànec, Sergio, Rubén, Iborra, xopà, Pere, Ismael, Frede (Jordan) 93', Yoshua (Espinosa) 82', Ricardo (Pinxo) 65 i David (Borja) 74'-

CD. Dénia: Maxi, Ayoze, Álex (Giménez) 65', Paco, Marc (Faye) 54', Cardona (Ferran) 69', Àngel, Panucci (Ismael) 69', Mono i Michael.

Gols: 1-0. David Mto.11, 2-0 Ricardo, Mto 20, 2-1 Michael, Mto 30, 3-1 Ismael, Mto. 44 i 4-1 Frede, Mto. 85.

Àrbitre: Pérez Sánchez, amonesto amb groga als locals; Rubén Frede i Borja i va expulsar amb roja directa a Ismael en el minut 70. Va amonestar als visitants, Àlex i Ayoze.