Dani Cano va ser tercer en Campionat Provincial absolut de pista a l'aire lliure

23 de juny de 2017 - 08: 31

L'atleta, Dani Cano, va tornar a demostrar el gran moment de forma que travessa, en ser tercer en la prova dels 400 metres, l' Campionat Provincial absolut de pista a l'aire lliure, Celebrat a Alacant. El temps en creuar la línia de meta l'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium va ser de 51.67. Dani Cano va ser el guanyador de la primera sèrie.

Va ser una llàstima que a Cano no li posessin a la segona sèrie ja que s'hagués mesurat al campió que va ser, José Giner, del Club Atletisme Sant Joan que va ser el vencedor de la sèrie amb un registre de 51.51. El segon va ser, Argimiro Camarero, del Club Atletisme Fem Camí Mislata, que va fer una marca de 51.65.

En aquesta cita tan important va estar participant, l'atleta, Óscar Fornés, de categoria júnior, que va córrer la complicada carrera dels 1.500 metres. Fornés, va acabar la carrera en el lloc 13º amb un temps de 4: 49.75, a una mitjana de 3.12 el quilòmetre. Un resultat que li serveix a aquest jove atleta a seguir treballant junt al seu entrenador, Fran Beneyto, per anar progressant a poc a poc.