Quarta victòria consecutiva del CD. Dénia FS Juvenil en guanyar a Calp (1-3)

15 de novembre de 2012 - 00: 00

Els juvenils del Dénia FS van viatjar a Calp per disputar el segon derbi comarcal d'aquesta categoria i, com en el disputat la setmana anterior, els deniers van aconseguir la victòria, quarta consecutiva, per 1 a 3. Un triomf que els permet seguir colíders juntament amb La Vila FS
El partit va començar amb un gol al primer minut dels deniers i als 10 minuts van aconseguir el segon. Els de Calp van intentar aturar el joc dels deniers. Els nois que dirigeix ​​Jaume Moreno van seguir portant el pes del partit. En un error en un rebuig, els calpins es van aprofitar per reduir les diferències. Al descans es va arribar amb 1 a 2 per als deniers.
La segona part va seguir el mateix guió. Domini dels visitants i els calpins intentant frenar el joc del seu rival, sense arribar a aconseguir-ho. En una bona jugada, els de Jaume Bru van aconseguir augmentar la seua renda en el marcador a 1-3.
A la recta final del partit van poder fer el quart però no van aconseguir aprofitar el doble pentalti que van llançar. Amb 1-3 va finalitzar el partit que suposa la quarta victòria dels deniers en quatre partits de lliga.
Aquest dissabte els juvenils reben l'Sporteng Sant Vicent FS El partit es disputarà a les 20: 00 h. al Pavelló Municipal de Dénia. Bon partit del grup nord de la província d'Alacant entre el 2º i el 3º classificat.