Connexió total amb l'entorn i les millors vistes al mar al nou projecte de GV ARQUITÈCNIA

Aquest projecte és el somni de molta gent: un habitatge en connexió total amb l'entorn. Aprofita l'exterior al màxim, però amb un interior espectacular. Un projecte de GV ARQUITÈCNIA que es materialitza a Altea.

El disseny no és només estètic, sinó que té una funcionalitat: les formes rectes marquen els espais més privats i les formes arrodonides li donen dinamisme als llocs en què es fa més vida. Línies rectes per a la privacitat i corbes per al gaudi comú.

La planta de dalt està pensada per obrir-se al mar, amb una balconada espectacular que s'estén imitant les ones. La planta baixa aprofita el pendent de la parcel·la per crear diferents espais. L'habitatge s'acobla al terreny i forma part de la seva naturalesa.

T'atrau aquest tipus d'arquitectura? Tens en ment un projecte diferent? Contacta amb GV ARQUITÈCNIA al 609 614 132, especialistes en arquitectura bioclimàtica i sostenible, eficiència energètica i rehabilitació d'habitatges i locals.

articles Relacionats

Comentaris a "Connexió total amb l'entorn i les millors vistes al mar al nou projecte de GV ARQUITÈCNIA"

(Cal fer)

33.565
3.878
6.405
1.600
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-publicitat personalitzada i recopilar dades estadístiques. Si continua navegant considerem que accepta la nostra política de cookies.