Còmode triomf del Dénia Fútsal juvenil al feu de l'Hèrcules (1-6)

25 de febrer de 2014 - 00: 00

El Dénia Fútsal juvenil va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva a Sant Vicent del Raspeig contra l'Hèrcules, al qual va derrotar per 1-6.

Els deniers van eixir molt concentrats a la pista. En tot moment es van mostrar molt seriosos en defensa. Tot i així va ser l'Hèrcules qual avançament al marcador, en una jugada que es va plantar sol un jugador local contra Enrique per batre'l.

L'alegria local va durar poc temps, ja que en la següent jugada Jordi va marcar el gol de l'empat per al Dénia Fútsal. Malgrat que tots dos contendents van tindre ocasions per marcar, es va arribar al descans amb empat a un al marcador.

A la segona part hi va haver més encert en el conjunt que entrena Jaume Moreno. En tot just 10 minuts van sentenciar el xoc amb tres gols. El primer el va anotar Álvaro Barber, i després seria Jordi per partida doble l'autor dels gols. El Dénia va seguir molt seriós en defensa i controlant el joc en atac. El cinquè gol va arribar obra de Paco, mentre que el sisè gol va ser obra de Jordi, que acabo aquesta trobada amb quatre dianes en el seu compte.

Aquesta setmana jugaran un partit contra un rival directe i sempre complicat, la Vila FS al pavelló Municipal de Dénia.

Jaime Moreno està content amb el seu equip.

D'altra banda l'equip Cadet de l'Escola Municipal de Dénia de Futbol sala, va aconseguir la seua setena victòria consecutiva a emportar-se el derbi contra l' Paidos, Per 5-3. Els gols del conjunt cadet van ser obra de; Josep, Carlos, Álvaro, Antonio i Jon.

La resta d'equip de l'Escola Municipal de futbol sala Dénia van tindre els següents resultats: