Còmoda victòria del Dénia Rugbi Club davant la Universitat Catòlica València (46-12)

31 de gener de 2017 - 00: 20

Els nois del Dénia Rugby Club van sumar una còmoda victòria en derrotar al conjunt de la Universitat Catòlica de València per 46 a 12.

Aquest xoc que corresponia a la novena jornada de la lliga de 2ª Territorial es va disputar al camp del poliesporteu municipal de Dénia. Des del mateix inici els jugadors deniers van manar en el joc. Desarborar en totes les accions als valencians que no van trobar la manera d'aturar el vendaval dels locals.

Fruit del major domini van anar arribant els assajos, el primer en el minut 6, obra d'Antonio Villanueva. Després dels primers punts, els locals van seguir empenyent al seu rival feia el seu propi camp. Al minut 17, va arribar el segon assaig obra de Juan Silva, la posterior transformació de Joel Muller va confirmar la superioritat local.

Amb el pas dels minuts el domini dels locals va seguir creixent davant un rival que a poc a poc es va anar esvaint. El triomf del Dénia Rugby Club va ser clar i va demostrar la superioritat respecte al seu rival.

Els deniers segons en la classificació

Després de jugar-se la novena jornada en aquesta categoria, el conjunt deniera està situat a la segona plaça després el líder, la Universitat d'Alacant. Els alacantins no van tindre problemes per imposar-se als conqueses del CDR A Pals (58-26).