El Club Atletisme Baleària Dianium femení va ser quart en el Campionat Provincial de pista

02 de febrer de 2018 - 06: 00

L'equip femení absolut del Club Atletisme Baleària Dianium, va acabar en el quart lloc a dos punts de pujar al podi, al Campionat Provincial per Clubs en Pista. Una competició que es va celebrar a la pista d'atletisme d'Elx.

En l'equip femení cal destacar el primer lloc aconseguit per Aina Fornés en els 60 metres tanques i el segon en els 200 metres llisos. Anna Torres va ser tercera en els 800 metres, mentre que Emma Fornés va ser quarta en els 400 i Mila Ortega va ser quarta en la carrera dels 3.000 metres. A destacar el tercer lloc aconseguit per l'equip de relleus 4X200 format per Marta Morell, Emma Fornés, Leire Bisquert i Aina Fornés, que va realitzar una marca de 1.54.28.

L'equip masculí va acabar la competició en el novè lloc destacant el primer lloc de Youssef Ahatach en la prova dels 800 metres. El segon lloc aconseguit per Gonzalo Durá en els 200 metres i el tercer lloc aconseguit per l'equip de relleus 4X200 format per, José Lozano, Gonzalo Durá, David dels Sants i Youssef Ahatach, que van acabar amb una marca de 1.48.20

L'expedició deniera va demostrar un gran companyerisme i va gaudir al màxim d'un ambient atlètic. Després d'aquesta cita ara toca seguir entrenant per pensar en el proper campionat de clubs a l'aire lliure, alhora que cadascun dels atletes pensi en les proves i campionats de la seua categoria.