Christina Mallet va ser segona en 'III Cursa Solidària Terra Mítica'

17 de novembre de 2017 - 02: 00

L'atleta, Christina Mallet va ser tercera en la classificació general absoluta femenina, de la "III Cursa Solidària Terra Mítica". La corredora del Club Atletisme Baleària Dianium, a més, va ser segona en la seua categoria Veterana A, a l'entrar en meta amb un temps de 21: 17.

La cursa va tindre un traçat de 5.000 metres i el vencedor absolut va ser Juan Manuel González que va creuar la línia d'arribada amb un registre de 16: 48. La segona plaça va ser per a, Víctor Pérez amb un temps de 16: 51. El podi es va completar amb l'atleta, Luis Santos que va realitzar una marca de 17: 44.

En dones la vencedora va ser, Fuencisla Joan amb un temps de 19: 33, seguida de Gemma Selby i la tercera plaça va ser per a Christina Mallet.

Aida Pérez guanyadora de la Cursa 5 Cims

Gran actuació de l'atleta, Aida Pérez Moncho, del Club Atletisme Baleària que va ser la vencedora absoluta, en la "Cursa 5 Cims", Celebrada a Breda, en ple parc natural de Montseny.

Aida va acabar al lloc 11 de la classificació general absoluta, sent la primera dona en creuar la línia d'arribada. El seu temps a recórrer els 50 quilòmetres de traçat va ser de 5 hores i 30 minuts.