El CFS Dianense-Rte Mena seguix pel bon camí seua pretemporada

03 d'octubre de 2017 - 00: 00

El CFS Dianense-Rte Mena seguix pel bon camí seua pretemporada, en vèncer l'Sporteng la Nucia FS per 2 a 4.

El conjunt que dirigeix Luismi Bonet es va desplaçar al pavelló "Camilo Cano", amb les baixes significatives de Lunar i Jordi que estan lesionats a què es van sumar les d'Ayoub i Mateu que no van viatjar per motius extraesporteus.

A l'poc de començar el partit, els "blavets"Van patir un altre contratemps, ja que Borja va ser substituït per dolor al genoll. Un fet que encara deixo més minvat la profunditat de banqueta de l'combinat de Bonet.

Al minut 8 de trobada van ser els locals els que van obrir el marcador. Els deniers van reaccionar molt bé, amb la seua forma de jugar, tocant la pilota amb rapidesa aconseguir desarborar al seu rival. La manca de punteria en la rematada va provocar que s'arribés al descans amb el marcador en 1 a 0 per al conjunt de la Marina Baixa.

Espectacular reacció del CFS Dianense

A la represa, els de Luismi Bonet van eixir endollats i als quatre minuts, Luis Llinares va marcar, el gol de l'empat. Els deniers van seguir aguaitant la porteria rival i cinc minuts més tard Pauet va espentar la pilota al fons de la porteria local, després d'una gran assistència de Luis Llinares al segon pal. Sense baixar el pistó, pocs segons després Iborra va anotar el tercer per als visitants.

A falta de set minuts per al final, els locals van reduir distàncies anotant el seu segon gol. Però l'alegria els va durar poc ja que Luis Llinares va aconseguir el quart gol deniera. Al final de la trobada es va arribar amb la puntuació d'2 a 4 per al CFS Dianense.

En resum gran partit sobretot en la segona meitat de l'equip que dirigeix ​​Luis Bonet, que va saber doblegar un rival a què va acabar desarborant de la pista. La preparació que l'equip "blavet"Està duent a terme està sent molt positiva. Aquest dissabte, el CFS Dianense- Rte.Mena es desplaçarà a Calp, per jugar davant el conjunt de 3a Divisió.