Prop de 800 persones participen a la 5º Marxa Solidària Dénia.com a favor de CEE Raquel Payà

08 2018 abril - 13: 29

Al voltant de 800 persones han participat aquest diumenge a la 5º Marxa Solidària a favor de CEE Raquel Payà organitzada per Dénia.com, una cita solidària i esporteva que any rere any compta amb el suport de particulars i empreses units per una mateixa causa.

La jornada començava amb la inscripció dels que encara no ho havien fet, conformant a poc a poc un ventall de persones de totes les edats, carrets de nadons i fins i tot mascotes que no van dubtar a participar en aquesta marxa solidària.

A les 10: 00 del matí, tal com estava programat, arrancava la cursa amb la eixida, en primer lloc, dels corredors, que tenien per davant dues voltes a un circuit urbà d'un total de 6'7 km. Després d'ells van prendre la eixida els caminants, que van realitzar una volta a l'recorregut, completant un total de 3'3 km.

El primer en creuar la meta va ser Moha Rida, del Club Atletisme Llebeig, que amb un temps de 22 minuts 55 segons es proclamava vencedor d'aquesta cinquena edició de la cursa a favor de col·legi Raquel Payà. La primera de les noies va ser Elia Durà, del Club Atletisme Dianium, que va completar el circuit en 30 minuts 44 segons.

Després del lliurament de trofeus, es va procedir al sorteig d'una vintena de regals gràcies a la col·laboració de diverses empreses de la comarca entre els dorsals participants.

Per finalitzar, el Centre Comercial Portal de la Marina, Que ja va anunciar que donaria un euro extra per participant, va anunciar que donarà 800 euros al centre aquest any. En els propers dies coneixerem la quantitat total a què puja la recaptació d'aquest any, que es destinarà íntegrament al Centre d'Educació Especial Raquel Payà.

Des Dénia.com volem agrair la col·laboració de tots els voluntaris que han vigilat el recorregut, als que han ajudat al muntatge i desmuntatge de la infraestructura, a totes les empreses i col·laboradores, i especialment a tots i cada un dels participants que han format part d'aquesta cinquena edició.