El CD Dénia juvenil va vèncer en un gran partit al CD Alcoià (2-0)

04 2017 abril - 06: 00

Els aficionats que van acudir el camp Rodat en la matinal de diumenge van gaudir d'un partit molt complet per part dels juvenils del CD Dénia. Els nois que dirigeix Guillermo Santosjuanes, Van vèncer al CD Alcoià per 2 a 0, en un dels seus millors partits de la temporada.

Des del mateix arrencada del xoc es va poder veure que el conjunt local anava a disputar totes les pilotes. Van imprimir un fort ritme al joc, aconseguint desarborar la pressió que el conjunt alcoià va intentar exercir.

Amb un joc molt dinàmic van aconseguir portar la pilota de banda a banda, propiciant que hagués buits entre la defensa visitant. Les ocasions van anar arribant una rere l'altra sobre la porteria alcoiana. La manca d'encert en la rematada va impedir que el marcador es mogués durant els primers quaranta-cinc minuts.

El CD Dénia va sentenciar en la segona meitat

A la represa, l'equip de Guillermo Santosjuanes, va seguir dominant clarament el joc. Amb passades precises i entrades per banda van aconseguir anar minvant el poder físic del seu rival, al qual només li va quedar defensar-se.

El gol que va obrir la llauna va arribar al minut 54 obra de Jordi Sirerol, en aprofitar una bona assistència de Moreno. Un gol que va servir per tranquil·litzar els ànims locals i que va enfonsar al conjunt visitant.

El nombrós públic que va presenciar el xoc es va divertir amb el joc dels joves deniers que van arrodonir la seua bona actuació, al minut 80, amb el segon gol obra de Víctor. Al final de la trobada es va arribar amb el marcador de 2 a 0 que significa tres punts d'or per a un CD Dénia que seguix somiant amb l'ascens.

L'ascens està a tres punts

A falta de quatre jornades per a la conclusió de la lliga, el conjunt denier, es troba a tres punts de fer història aconseguint l'ascens a Divisió d'Honor. Després d'aquesta jornada, el Torre Levante CF es queda amb 60 punts, l'Alboraya UD té 54 i el CD Dénia amb 51.

Dels quatre partits que resten, els deniers tenen 3 com a visitants i un com locals. A la propera jornada rendeixen visita a la Vall d'Uixó on es mesuraran a el Club La Vall, equip de la zona mitjana de la classificació.