CA Baleària Diànium aconseguix un podi a l'Autonòmic Sub14 de pista coberta

26 de març de 2024 - 09: 46

El passat dissabte 23 al matí es va disputar al Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic Sub14 per equips amb la participació dels 8 millors equips de la Comunitat Valenciana en categoria masculina i femenina, entre els quals hi havia els equips de l'EMA de Dénia - CA Baleària Dianium.

En categoria masculina, l'equip de Dénia va aconseguir una excel·lent 3a posició, pujant per tercer any consecutiu al podi en aquest campionat. En una competició molt igualada, l'equip de Dénia va passar de la 5a a la 3a posició en guanyar l'última prova de la jornada, el relleu de 4x200 amb una cursa espectacular.

En categoria femenina, es va aconseguir una 8a posició molt disputada, ja que l'equip va finalitzar a tan sols 4 punts de les cinquenes classificades.

Són destacables les primeres posicions de Savelii Bogatov als 1000 mi del relleu 4x200 masculí (Léo Baeza, Daniel Reig, Joan Carrió i Savelii Bogatov); les segones posicions de Candela Muñoz al salt de longitud i de Daniel Reig al salt d'alçada, i la tercera posició de Léo Baeza als 60 m tanques.

Els atletes van viure la competició amb molta emoció per l?escenari, el nivell i la igualtat del campionat.

Èxit de participació a la 7a jornada de la Lliga Comarcal d'Atletisme a Dénia

El passat diumenge 24, el CA Baleària Diànium i l'Ajuntament de Dénia van organitzar la 7a jornada de la Lliga Comarcal al Poliesporteu Municipal de Dénia. La competició va comptar amb una gran participació d'atletes escolars (benjamins, alevins, infantils i cadets) de la Marina Alta i, naturalment, també hi va haver una bona participació d'atletes de l'EMA de Dénia-CA Baleària Diànium; 79 deniers van gaudir d'un matí esplèndid competint a casa.

Totes les categories van fer una carrera de velocitat, el salt de longitud i una prova de mig fons. Els atletes seguixen sumant punts per a la classificació final, que es decidirà el 21 d'abril a Pedreguer a la darrera jornada.