Bons resultats per al Dénia Corre en les proves que van disputar aquest cap de setmana

05 de novembre de 2019 - 12: 49

La localitat de Xaló va ser l'encarregada d'acollir la primera prova de l' Circuit Trail a la Marina. Un total de 20 corredors de Dénia Corre van participar en les diferents distàncies.

En la prova llarga, de 23 quilòmetres, destaca la victòria en fèmines de Aida Pérez, Així com la tercera posició de la categoria Veterana d'Elisa Garcia. A més, l'equip de Dénia Corre va acabar en tercera posició dins de la classificació per equips.

En la prova més curta, de 15 quilòmetres, Jordi Ripoll va ser el guanyador absolut.

Els resultats complets dels corredors van ser els següents: José Miguel Gómez Rodríguez (02: 41: 55), Josep Mut Buigues (02: 47: 05), Alberto Samper Corbí (02: 57: 22), Aida Pérez Moncho (03: 01: 56) (PRIMERA ABSOLUTA), Jaume Santana Serra (03: 02: 44), Marc Banyuls Ortolà (03: 03: 53), José Miguel Navarro Rafet (03: 09: 43), Elisa García Corcoles (03: 11: 05) (TERCERA VETERANA), Encarna Cardona Gómez (03: 12: 17), Dani Mut Pastor (03: 31: 48), Belén Leal Mora (03: 31: 48), José Lozano Moya ( 03: 42: 58), Antonio Gómez Cantero (03: 44: 58), Miguel Ángel Ferrer Ferrando (03: 58: 50), Pepi Gómez García (04: 37: 28), Jordi Ripoll Ramis (01: 14: 51 ) (PRIMER ABSOLUT), José Francisco García Santacreu (01: 31: 46), Fran Montes Robles (01: 32: 42), Laurence Rastell (01: 47: 15), Mónica Rodríguez Cárdenas (02: 03: 38), i Inma Ballester Mata (02: 52: 12)

Volta a Peu a Rótova

Dins el circuit de la Safor, i amb un recorregut de 8.8 quilòmetres, es va celebrar la volta a peu a Ròtova. Els últims 4 quilòmetres va ser molt durs a causa del pendent i a el fort vent en contra. A destacar la segona posició junior de Carla Serra.

Els resultats van ser: Carlos Sánchez Sau (00: 38: 52), Fran Montealegre Menor (00: 42: 30), Juan Carlos González Fontanet (00: 43: 51), Clara Gutiérrez de La Vega (00: 46: 26) , Rubén Ribes García (00: 50: 32) Janeth Creu Gómez (00: 59: 29), Carla Serra Montoya (01: 00: 05) (SEGONA JUNIOR), Pep Ibáñez Ortolà (01: 02: 29)

Cursa Solidària Terra Mítica

Carrera pel parc temàtic amb un recorregut molt irregular. La prova està enclavada dins el circuit 5k Costa Blanca. Va vèncer el corredor Fran López amb un temps de 0: 15: 51. També es va celebrar una carrera més llarga, de 10 quilòmetres, on Marti Sifré va ser tercer veterà C amb un temps de 0: 39: 56.

Gran Cursa de la Mediterrània

Aquesta cursa de 20 quilòmetres uneix la ciutat d'Alacant amb la de Santa Pola. La prova va comptar amb la participació de la corredora Jerónima Gil Gil que va finalitzar amb un temps de 02: 11: 57.

5K Massalfassar

Dissabte a la vesprada es va celebrar a la localitat valenciana de Massalfassar la prova de 5 quilòmetres dins de l' Circuit Horta Nord. Una cursa plana però amb molt de vent. La prova va comptar amb la presència de l'corredor de Dénia Corre Carlos Sanchez Sau (0: 18: 22).