Bona actuació de l'equip ciclista UC Montgó-ULB a Alfarrasí

17 d'agost de 2017 - 09: 34

Ahir dimecres es va celebrar a Alfarrasí la segona Prova puntuable de la Challenge de la Comunitat Valenciana.
Fins a aquesta localitat valenciana es van desplaçar els corredors de l'Equip Ciclista UC Montgó-ULB, Alejandro Seguí, Javi Almela i Samuel Bustos. Durant la prova els tres corredors de l'equip deniers van estar molt atents a les possibles fuites a la part davantera del gran grup.

La cursa es va caracteritzar des de l'inici per l'incessant calor unit al fort ritme marcat per la part davantera del gran grup neutralitzant constantment les múltiples fugues que des de la primera volta s'intentaven consolidar.
En el transcurs de la prova van haver múltiples caigudes amb aparatosos resultats alguna d'elles a causa de la tensió dels participants, no estant per fortuna involucrats en cap els nostres corredors.

El vencedor de la cursa va ser, Javier Pérez, de l'equip Gsport-València amb un temps de 1: 52.30. Amb el mateix temps va entrar segon, Heliodoro Moltó, de l'equip Cliniconfort. La tercera posició va ser per a, Germán Mortes, de l'equip Ginestar-ULB que va entrar a 7 segons.

El millor del UC Montgó-ULB va ser, Javier Almela que va entrar en el lloc 26º, sent el 10º de la seua categoria, M30. Alejandro Seguí, va entrar en el lloc 39, sent el 11 de la seua categoria de M40.