Bon paper dels ciclistes del Multiesport-UCMontgó a Canet de Berenguer

09 de gener de 2018 - 01: 01

Bon començament d'any per als ciclistes de la formació, Multiesport-UCMontgó, en la primera carrera de l'any 2018 que van disputar a la localitat valenciana de Canet de Berenguer.

Una cursa que es prevenia ràpida no va decebre, els ciclista van tindre ganes de marxa i van aconseguir marcar una velocitat mitjana de 44km / h en completar les 17 voltes de 3'6 km sobre un circuit semiurbà.

La prova caracteritzada pels múltiples intents de fuga des de la primera volta, va estar marcada per l'estret marcatge que hi va haver en el pilot principal. Els homes més forts van rodar a un ritme molt alt per no permetre que es consolidés cap dels intents de fuga.

L'activitat de l'equip Multiesport-UCMontgó es va centrar en les metes volants disputades per Juanmi Arroyo i Xexo García així com l'incessant posicionament al capdavant de carrera per part de la resta de membres de la formació. En l'aspecte negatiu destacar un desafortunat punxada que va patir Francesc que li va impedir finalitzar la prova.

D'altra banda, en una prova celebrada a Petrer, R. García Pedrosa aconseguia finalitzar en la part davantera del pilot principal després d'una dura prova que va declinar a molts corredors a no iniciar-la pel mal estat del terreny per la qual va discórrer.