Brillant actuació dels nedadors del Club Dénia Triatló a Benissa on van pujar al podi

28 de juny de 2018 - 07: 59

Amb l'arribada de l'estiu ha començat el “VI Circuit de la Marina Alta d'Aigües Obertes”, Amb la prova celebrada a Benissa. la "VII Travessia nedant Milla Verda", Va congregar al voltant de 200 nedadors. Una prova en la qual van tindre molt protagonisme els nedadors del Club Dénia Triatló.

Xavi Martínez, del Club Natació Ferca, i Maite Bañuls, del CN ​​Ondara, es van proclamar vencedors de la prova. Junt a Martínez, que arribà a la meta en 20 minuts i 22 segons, van acompanyar al podi Alberto López, de la UPV Natació, i Antoni Guardiola, del CN ​​Ondara, que va acabar tercer.

Mentre que en la categoria femenina, Bañuls va creuar la meta en 22 minuts i 49 segons. Per darrere van entrar Sandra Ortolà, del CN ​​Adrenalin Sport, i Blanca Salvador, de la UPV Natació.

Maria Bisquert, Elisa García i Ramón Grimalt van pujar al podi

Cal destacar la gran tasca realitzada pels nedadors deniers, del Club Dénia Triatló, on Maria Bisquert va ser segona en Màster 30, Elisa García va ser segona en Màster 40 i Ramon Grimalt va ser tercer en Màster 40.

A més d'aquests que van pujar al podi assenyalar el gran paper realitzat per; Álvaro De Maria que va ser el millor del Club Dénia Triatló que va entrar quart en Màster 30. Un lloc més baix va estar, Daniel Gargallo. Esteban Fernández va ser sisè en Màster 40. José Luis Aguado va ser sisè en Màster 30.