El BM Horadada va frenar la bona ratxa del Garbí Dénia (34-33)

31 de gener de 2017 - 02: 00

Un gol a falta de dos segons li va servir al BM Horadada per emportar-se el partit que va disputar davant el garbi Dénia, Al que va vèncer per 34 a 33. D'aquesta forma l'equip del Pilar de la Foradada va frenar la bona ratxa dels deniers que van arribar a aquesta cita després de deu jornades sense perdre.

El partit va començar amb els locals molt ficats en el partit, treballant amb molta intensitat el seu sistema defensiu. Això va crear problemes a l'atac denier que no va tindre el seu millor dia. Molts errors i sobretot excés de precipitació va provocar que no hi hagués encert en els llançaments.

En defensa l'equip de la Marina Alta, tampoc va estar al seu nivell habitual encara que el rival no va trobar la manera d'aprofitar-se d'aquest factor. Cap dels dos equips no es va mostrar encertat de cara al marc rival. Al descans es va arribar amb avantatge denier per 13 a 14.

A la segona meitat el joc no va millorar ni el més mínim, van prevaler els errors a les bones accions. Atès que cap dels dos conjunts va estar molt encertat, la igualtat i emoció va presidir tots els minuts.

Reacció vespradana dels deniers

Passat l'equador del segon període les forces físiques dels deniers van començar a flaquejar. El dur partit jugat dimecres davant el CB Santa Pola, va passar factura i les cames no estaven àgils per arribar a les ajudes defensives. Els locals van treure profit i van aconseguir una renda de 4 gols.

En els cinc últims minuts va arribar la reacció dels nois que dirigeix ​​David Salanova, que fent un gran esforç van aconseguir igualar el marcador a falta de 40 segons per al final. Una distracció en un cop franc, va propiciar que els locals aconseguissin el gol de la victòria a falta de dos segons per al final. Ja no hi va haver temps per a més i el partit va acabar amb la puntuació d'34 a 33.

Aquesta derrota deixa al Garbí Dénia en la tercera plaça de la classificació. Aquesta setmana el grup que dirigeix ​​David Salanova ha de preparar la seua propera cita que serà el dissabte, al pavelló municipal de Dénia, a les 18 hores, rebent la visita del CH Santa Bàrbara Monover, quart classificat.