Atletes del CA Baleària Diànium aconseguixen bons resultats als Campionats d'Espanya

27 de març de 2023 - 18: 15

Diverses han estat les cites de Campionats d'Espanya a què han acudit atletes del Club Atletisme Baleària Dianium durant les darreres setmanes.

D'una banda, aquest cap de setmana passat (25-26 de març) Daniel Barrera, pertanyent a la categoria Sub16 va competir al Campionat Nacional de Pista Coberta a Ourense aconseguint ocupar la plaça 14 als 60m llisos

El dissabte al matí tenien lloc les eliminatòries dels 60m llisos, on Daniel va realitzar una molt bona carrera, aconseguint una marca de 7.29, fet que suposa marca personal per a Daniel. Es classificaven per a les semifinals els 3 primers de cada sèrie i els 4 millors temps, i Daniel va aconseguir la 2a posició i la classificació directa per a semifinals.

Diumenge al matí va tindre lloc la semifinal dels 60m llisos, on Daniel va obtindre un 7è lloc de la seua semifinal amb una marca de 7.50, aconseguint la 14a posició del campionat.

D'altra banda, al Campionat d'Espanya Sub18 de Pista Coberta que es va celebrar a Salamanca hi va participar Damià Puigcerver. Aquest atleta denier va ocupar el lloc 18 als 60m llisos. La cita va ser fa dos caps de setmana a què s'havien classificat dos atletes del CA Baleària Diànium, Damià Puigcerver Llorens als 60m llisos i Pablo Negre Smedema 60m tanques i el salt de longitud.

Damià tenia les eliminatòries la jornada de dissabte a la vesprada on va fer una marca de 7.22, molt bon registre tenint en compte que es va quedar a només dos llocs de passar a semifinals.

Pablo finalment no va poder participar per les molèsties de la caiguda de la setmana anterior al Torneig Ibèric de Proves Combinades Sub18.

Finalment, Víctor Fernández es va desplaçar fins a Toro (Zamora) per participar al Campionat d'Espanya Master de Cross. L'atleta del CA Baleària Diànium va participar a la categoria M50, amb un nivell altíssim, realitzant una distància de 6km. Víctor va quedar a la posició 52 amb un magnífic temps de 22:44.