Atletes del Baleària Dianium i del Franc Beneyto Runners van brillar a Xàbia

10 de març de 2015 - 00: 02

La XXVI Volta a Peu a Xàbia va tindre com a principal protagonista el Félix Pont que va ser el vencedor de la prova amb un registre de 32 minuts i 44 segons. En fèmines la millor va ser l'atleta local, Mª Isabel Ferrer amb una marca de 38 minuts i 31 segons.

Vicente Llopis del Franc Beneyto Runners a Xàbia

En aquesta prova que va ser la primera puntuable pel 19 Circuit a Peu Marina Alta, també atletes del clubs deniers van brillar en estar entre els millors de les seues respectives categories.

En Veteranes A, Encarna Cardona del Club Atletisme Baleària Dianium va ser la millor amb un temps de 43 minuts i 23 segons. la deniera Mayca Sala d'aquest mateix club, va ser la millor en la categoria Veteranes B, amb un temps de 43 minuts i 8 segons. En Veterans D, Vicente Llopis del Club Atletisme Franc Beneyto Runners va ser el vencedor amb una marca de 38 minuts i 32 segons. En aquesta mateixa categoria, el denier Vicent De Juan va ser tercer amb un registre de 39 minuts i 22 segons.

Mayca Sala després de l'esforç

El pitjor és que cap d'ells va poder pujar al pòdium per recollir els seus trofeus, ja que un problema informàtic de l'empresa encarregada d'arribar el cronometratge de la prova va impedir que hi hagués lliurament de trofeus. Serà en la propera cursa a Calp quan es alliberen aquests guardons.

Gonzalo Durá i Miguel A. Martínez van ser els millors del Gin Running Tonic Club

Miguel Ángel Martínez i Gonzalo Durá

En Xàbia va haver una àmplia representació del Gin Running Tonic Club en què van destacar Gonzalo Durá que va entrar en el lloc 63 de sèniors amb una marca de 39 minuts i 23 segons. Un lloc per darrere va entrar en meta, Miguel Ángel Martínez amb un temps de 39 minuts i 25 segons. Un poc més enrere va entrar, David Ribes que va fer una marca de 41 minuts i 3 segons.

Els temps que van realitzar la resta d'atletes d'aquest grup van ser; Pablo Vera va fer un registre de 41: 14, Carlos Grimalt 46: 33, Javier Ivars 47: 49, Joan Sapena 48: 34, Roberto Soto, 48: 50, Ramon Grimalt 49: 12, Pablo Buigues 50: 01, Jordi Ramis, 53: 27, Víctor Arregui 54: 44 i les fèmines, Lorena Morera 56: 29 i Marta Carrió 59: 04.