At. La Tapita i Estanc El Molí finalistes del Memorial Diego Mena de futbol 7

23 de juliol de 2014 - 11: 52

Els equips del At. La Tapita i Estanc El Molí disputaran a les 21: 30 hores al camp Rodat la final del II Memorial Diego Mena futbol 7. A partir de les 20: 30 es jugarà el partit pel tercer i quart lloc entre el MJPCD i Fratelli.

El At. La Tapita va guanyar al MJPCD per 2 a 0 a la primera semifinal que va resultar molt igualada. Moltes precaucions de tots dos conjunts a la primera meitat, i en un jugada aïllada un xut d'un jugador de At. La Tapita va colpejar a la mà d'un defensor rival. El col·legiat José Ortega, va encertar en assenyalar la pena màxima, ja que encara que no hi va haver intencionalitat, la pilota anava directe al fons de la xarxa. El penal el va transformar el conjunt matalasser.

At. La Tapita va marcar de penal

A la segona meitat, els joves del MJPCD van ser els dominadors del joc, però es van trobar amb el gran encert del porter rival, Tico Romany va evitar en un parell d'intervencions l'empat. En una jugada a la contra, va sentenciar l'equip del At. La Tapita, marcant el segon gol.

En la segona semifinal, el vigent campió, Estanc El Molí es va imposar per 2 a 1 al Fratelli. Va ser un partit intens, en el qual Fratelli es va avançar al marcador. A partir d'aquest moment, els campions van passar a dominar el joc encara que el seu rival va saber defensar-se amb ordre.

Va començar la segona meitat amb un Fratelli cada vegada més tancat, va aguantar bé els minuts inicials, però tant va ser el càntir a la font que va acabar trencant-se. L'Estanc El Molí va aconseguir la igualada ia partir d'aquest moment, el seu rival ja no va tindre poder de reacció. El segon gol va arribar minuts després amb el que els campions van aconseguir el pas a la final.

Fede Pozuelo en pugna amb el defensor Abel.