Andrea Redondo prepara la seua participació en el 'Mútua Madrid Open'

03 de maig de 2019 - 00: 05

La tennista deniera Andrea Rodó aborda la seua preparació prèvia per prendre part al Mutua Madrid Open que s'inicia la setmana que a la Caixa Màgica de Madrid. Per poder assistir a disputar el Campionat d'Espanya, obligada per la pròpia Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, Rodó va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Juan Carlos Ferrero a Villena el Campionat Cadet de la Comunitat Valenciana.

A aquesta cita, Andrea Redondo va arribar a la semifinal després d'eliminar a Sandra Recuenco per 6 / 3 i 6 / 3. A la ronda de vuitens, va vèncer a Viktoria Venhrusova per 6 / 2 i 6 / 0. En quarts de final es va imposar a Ariane Monlleo per 6 / 2 i 6 / 2. A la semifinal va perdre davant Mar Ribera, cinquena cap de sèrie, per 6 / 3 i 6 / 1.

La deniera també va disputar el Campionat de la Comunitat Valenciana de categoria Junior, on va arribar als quarts de final, a les instal·lacions del Club Tennis Saladar. En el primer partit es va imposar a Lucia Ros, per 6 / 0 i 6 / 2. A la ronda de vuitens de final va fer el mateix amb Claudia Sánchez per 6 / 1 i 6 / 2. En quarts de final va caure davant Raquel González per 6 / 3 i 6 / 1.

La disputa d'aquests dos campionats li ha vingut molt bé per afrontar el repte del torneig "Mútua Madrid Open". Andrea Redondo assistirà dimarts a les 16 hores al sorteig. La seua marxa en la competició serà dimecres que ve. Amb un poc de sort li pot tocar jugar en una pista exterior on es podrà seguir el seu partit a través d'internet.

En aquest torneig, la tennista deniera tindrà com a rivals a Claudia de les Heras, Lidia González, Andrea Burguete, Carolina Gómez, Maria Berlanga, Laura García, Laura Guberna, Lucía Martínez, Ariana Geerlins, Carmen Gallardo, Victòria Jiménez i Lucía Llinares. Aquestes jugadores entren en la fase final com a guanyadores d'algunes de les 16 proves del circuit. A aquestes 12 s'afegeixen tres més classificades pel rànquing de la regularitat; Ohiane Vicario, Alanna Vaig donar Francesco i Encarni García.