Andrea Fernández va tindre un bon paper en el Campionat d'Espanya de Duatló

10 2014 abril - 10: 51

La triatleta deniera, Andrea Fernández va tindre un bon paper en el Campionat d'Espanya de Duatló que es va celebrar a la localitat asturiana d'Avilés. La deniera que aquesta temporada estrena equip, ja que milita al Club Triatló Huracán València va entrar en meta en el lloc quinzè. El seu temps total en finalitzar la prova va ser de 34 minuts i 49 segons.

A l'entorn de la ria d'Avilés va establir l'organització de la prova els boxs i la línia de eixida i arribada, junt a el Centre Cultural Internacional "Oscar Niemeyer", un edifici modern i emblemàtic per a la ciutat.

La prova va tindre un rècord de participació ja que van ser 91 duatletes les que van prendre part en la categoria Cadet femenina. Totes elles van haver de cobrir un primer segment de cursa a píe de 3 quilòmetres, un segon segment de carrera sobre bicicleta de 9.200 metres i un tercer segment de carrera a píe de 1.500 metres.

La guanyadora de la prova va ser, Cecilia Santamaria del Cid Triatló Club amb un temps total de 32 minuts i 8 segons. Andrea Fernández va valorar molt positivament la seua actuació tenint en compte el gran nivell que hi ha en aquesta prova.