Andrea Fernández seguix recollint bons resultats en duatló

08 de novembre de 2013 - 00: 00

La deniera, Andrea Fernández seguix recollint bons resultats ara en la modalitat de duatló. La jove atleta ve d'aconseguir dos segons llocs en proves puntuables per Els Jocs Esporteus Escolars de la Generalitat Valenciana.

El primer duatló on va participar va ser en el duatló celebrat a Vinaròs. Una prova que va tindre tres segments. En el primer d'ells va haver de cobrir una distància de 2.000 metres de cursa a píe. En el segon, 8.000 metres de bicicleta i en el tercer, 1.000 metres de cursa a píe.

En aquesta prova, Andrea Fernández va realitzar els tres segments en un temps de 27 minuts i 32 segons.
La seua participació es va ampliar amb la disputa de l'Duatló de Xest, una prova que es va celebrar al Circuit de Velocitat "Ricardo Tormo". Les distàncies a cobrir van ser les mateixa. La deniera va millorar el temps que va realitzar en Vinaròs, ja que el seu registre final va ser de 27 minuts i 27 segons. En les dues proves acabo ocupant el segon lloc.

Després d'aquestes dues primeres cites de la temporada, la deniera es va mostrar molt satisfeta amb els progressos que ha realitzat pel que fa als que va marcar la temporada anterior. Va millorar els seus temps en dos minuts, i va entrar a menys temps de la guanyadora que en l'edició anterior.

La seua pròxima cita serà el 15 de desembre quan acudeixi fins Almoradi, que serà on se celebri la tercera prova puntuable per als Jocs Escolars.