Andrea Fernández guanyo la categoria Cadet del Triatló Supersprint de Pilar de la Horadada

10 2013 abril - 00: 00

La triatleta, Andrea Fernández del Club Triatló Multiesport Marina Alta, va aconseguir el triomf al Triatló Supersprint de Pilar de la Foradada, primera prova del Circuit Triwhite Cup 2013.

En el primer segment de natació sobre una distància de 350 metres, amb la utilització de vestits de neoprè per la baixa temperatura de l'aigua, la deniera va marcar un registre de 5 minuts.

En el segon segment de ciclisme, amb un recorregut sobre 10.000 metres, pels vials que uneixen Pilar de la Horadada amb la seua platja, Andrea va marcar un temps de 19 minuts i 55 segons.

En l'última part de la prova, amb una cursa a píe sobre 2.500 metres que es va desenvolupar pel passeig de la platja, el temps de la deniera va ser de 10 minuts i 29 segons, sent la millor de totes les participants en cadascun els tres segments del triatló.

Andrea que va ser la millor fèmina, va aconseguir entrar en el desè lloc absolut amb un temps total de 37 minuts i 55 segons.

La propera cita, per a Andrea Fernández serà el Fast Triatló de Castelldefells, sent aquesta la primera prova puntuable per a les sèries nacionals del Campionat d'Espanya de triatló per a la categoria Cadet.