Andrea Fernández va ser segona en el Triatló de Cartagena

12 de juny de 2013 - 00: 01

La triatleta deniera, Andrea Fernández Castelló del club Multiesport Marina Alta, Va ser segona en la classificació femenina absoluta del Triatló Supersprint disputat a Cartagena. Aquest segon Triatló de Cartagena, va tindre una participació de 50 triatletes femenines.

La deniera va realitzar una gran prova, va estar aparellada en els tres segments amb l'atleta d'Aguilas, Andrea Jiménez que al final va aconseguir 5 segons d'avantatge a la segona volta al circuit de cursa a píe. Un mínim avantatge que li va servir per anotar-se la victòria.

Andrea Fernández va ser segona amb un temps total de 30 minuts i 34 segons a cinc segons de la vencedora. La deniera va marcar un temps en el primer segment de natació de 5 minuts i 25 segons. En el segment de ciclisme va invertir un temps de 16 minuts i 10 segons i en el segment de carrera a peu, va marcar un registre de 8 minuts i 59 segons.

La propera cita per a la triatleta deniera, serà el dia 22 de juny on acudirà a participar en el Campionat d'Espanya de distància Sprint que tindrà lloc a la localitat tarragonina d'Altafulla. Aquesta és la cita més important per a la triatleta del Multiesport Marina Alta, ja que és la que més punt atorga a les sèries nacionals del campionat d'Espanya.