Andrea Fernández va ser la vencedora del Aquatló Escolar d'Alacant

28 de maig de 2015 - 00: 02

La deniera, Andrea Fernández seguix sumant títols al seu palmarès l'últim d'ells va ser el Aquatló Escolar que es va disputar a Alacant. Una prova autonòmica puntuable per als XXIII Jocs Esporteus Escolars.

Aquesta és la primera prova dels Jocs Escolars Valencians que va disputar Andrea Fernández en el present any atès que és una condició federativa per poder formar part de la selecció autonòmica Valenciana que acudirà al Campionat d'Espanya per comunitats autonòmiques que se celebrés a Águilas el 28 de juny.

Andrea Fernández guanyadora del Aquatló Escolar d'Alacant

La prova va consistir en una primera cursa de 1.500 metres sobre la pista d'atletisme seguida d'500 metres de natació en piscina coberta i finalment una última cursa també a la pista de 1.500 metres.

Es va donar la eixida masculina i femenina conjuntament a les 17 hores, Andrea va prendre la iniciativa i es va situar la primera de les noies perseguida molt de prop per dos atletes del Tripuzol. Intervinguda la segona volta a la pista Andrea va canviar de ritme i va començar a obrir un xicotet forat sobre les seues perseguidores.

Al box de transició a la piscina va aconseguir un avantatge de 7 segons que es va veure incrementada fins als 18 segons a la eixida del segment de natació. El últims 1.500 del segment de carrera a peu li van donar un avantatge final de 31 segons sobre la segona classificada i de 1'18¨ sobre la tercera.

La prova de curta distància es va disputar molt intensament, el temps total emprat per la deniera va ser de 17'31'' marcant el millor temps femení en els tres segments de la competició.

Andrea Fernández es troba al Centre d'Alt Rendiment Infanta Cristina de Múrcia preparant ja les seues properes proves del Campionat d'Espanya de Triatló i Aquatló que es disputaran a Pontevedra els dies 20 i 21 de juny.