Andrea Fernández al top ten del Triatló Europeu Youth

29 de juliol de 2015 - 00: 01

Diumenge passat es va celebrar a Banyoles (Girona) el campionat d'Europa de Triatló categories Sub 23 i Youth. La localitat gironina compta amb un entorn ideal per a la pràctica del Triatló amb un gran llac al que envolta una carretera plena d'arbrat i zones verdes un preciós escenari on any rere any es repeteixen importants proves del Triatló Mundial.

Andrea Fernández amb les seues companyes de la Selecció Espanyola B

La competició va ser un triatló de relleus per equips una prova que està en espera de ser inclosa com a prova oficial en els Jocs Olímpics. Andrea va participar amb l'equip "B" femení de la selecció espanyola, sortint al tercer relleu, cadascuna de les tres triatletes components de l'equip havia de fer un triatló distància supersprint.

Les distàncies van ser de 350 metres de natació, 6.600 metres de recorregut ciclista i 1.600 metres de cursa a peu, donant el testimoni a la següent rellevista, l'última d'elles ampliava el recorregut fins arribar a la meta final.

L'equip d'Andrea va començar perdent distància amb els grans favorits Rússia, Gran Bretanya, França, Àustria, Itàlia ... que van tindre un començament fulgurant donat el seu nivell i no van donar treva obrint un gran buit insalvable. Andrea va rebre el testimoni en desena posició la que va mantindre fins al final de la prova amenaçada per les triatletes de l'equip "B" portuguès i de l'equip ucraïnès que finalment no van poder donar caça a la deniera. L'equip "A" espanyol va arribar en cinquena posició realitzant també una gran prova.

La triatleta deniera acaba la temporada amb aquesta prova i es disposa a descansar ia recuperar-se bé de la lesió de peu que arrossega des de febrer.

La temporada que Andrea Fernández renova el seu Beca amb la Federació Espanyola de Triatló i continuarà els seus estudis i entrenament al Centre d'Alt Rendiment Infanta Cristina de Múrcia, passant a competir en la categoria Júnior on esperem que seguisca a poc a poc recollint èxits i experiència.