Andrea Fernández tanca la seua temporada de Triatló amb un segon lloc a València

13 de setembre de 2013 - 00: 01

la triatleta Andrea Fernández del Club Multiesport Marina Alta no ha pogut tancar millor la seua temporada que sent segona de la general donin Triatló Sprint celebrat a València.

A aquesta cita van acudir 3.500 participants sent un dels de major participació dels que es realitzen a Espanya. Per a la triatleta deniera de 14 anys aquesta prova va significar el debut en la distància Sprint. Aconseguint un segon lloc que demostra la qualitat i classe que atresora.

La deniera va concloure la prova amb un temps total de 1 hora, 15 minuts i 17 segons. El primer segment de natació el va cobrir amb un temps de 12 minuts i 6 segons. El segment de bicicleta el va realitzar en 38 minuts i 21 segons. El tercer segment de carrera a píe va marcar un registre de 21 minuts i 55 segons. La clau del seu èxit va residir a la gran regularitat marcada en cada un dels segments de la prova.

Andrea Fernández va tancar el seu primer any de categoria Cadet amb aquest nou èxit. La seua temporada és per emmarcar-la destacant la seua subcampionat d'Espanya en la prova de relleus. També va ser subcampiona autonòmica, quarta classificada en el Triatló de Castelldefels, i ha estat setena de les sèries nacionals del Campionat d'Espanya. Sense oblidar-nos de la seua convocatòria amb la Federació Espanyola de Triatló, en què va estar al Centre d'Alt Rendiment de Madrid.