Andrea Fernández campiona en Supersprint de la Triwhite Cup

25 d'octubre de 2013 - 00: 01

La triatleta deniera Andrea Fernández s'ha proclamat campiona en la distància supersprint de la Triwhite Cup 2013 després del seu triomf en el triatló que es va disputar a la localitat murciana de San Javier.

Andrea Fernández ha estat la guanyadora de cinc de les sis proves que constava la Triwhite Cup 2013. Ha estat la vencedora en Pilar de la Horadada, Alacant, Carboneras, Benidorm y San Javier, En l'única en la qual no va guanyar va ser al Port de Santa Maria, Prova a la qual no va assistir.

Aquesta prova va comptar amb la participació de 87 triatletes. Es van donar a la vegada les sortides tant per a homes com per a dones. El primer segment de natació de 350 metres, va partir des de la mateixa arena de la platja. La deniera va marcar un registre de 4 minuts i 52 segons, sent la setena en eixir de l'aigua.

El segment ciclista va tindre una distància de 10 quilòmetre sobre un circuit urbà totalment pla. Andrea Fernández va marcar un registre de 21 minut i 6 segons. El tercer segment de carrera a píe va tindre un recorregut de 2.500 metres en el qual la representant del Multiesport Marina Alta, Va marcar un temps de 9 minuts i 54 segons. La suma dels temps dels tres segments li va donar la victòria a la deniera.

Aquest diumenge, participarà en el Duatló de Vinaròs, Una prova que serà la primera dels Jocs Esporteus Escolars 2013 / 14, Puntuable pel Campionat Autonòmic valencià.