Algunes decisions arbitrals van privar a la Mar Dénia de portar-se punts de Martorell

03 de març de 2020 - 16: 56

Quan un club no va bé en el pla esporteu se li uneix altres aspectes que s'acarnissen en la seua trajectòria. Això va ser el que li va passar a l'CFS Mar Dénia en la seua visita a el pavelló municipal de Martorell. L'expedició deniera va tornar contrariada i impotent a l'caure per 3 a 1 en un partit on en la seua major part va ser millor que el rival.

El partit va ser intens amb dos equips que coneixien el molt que es jugaven, els locals per seguir a la part alta de la classificació i els visitants per fugir de la zona de descens. Això va provocar que es defensés amb molta força. Davant d'això la parella arbitral va optar pel més fàcil, assenyalar tots els contactes com a faltes.

Al minut 7 es va avançar el conjunt deniera amb un gol d'Àlex Pla, que va sorprendre el porter local. Un gol que va donar molta confiança a l'equip que va saber defensar-se amb molt d'ordre dels atacs catalans. Van aconseguir arribar a la mitja part amb avantatge en el marcador de 0 a 1.

La segona meitat va començar amb un fort ritme per part dels locals, que va provocar que els deniers cometessin més faltes de les previstes segons el criteri arbitral, ja que van posar el llistó molt baix. Amb aquesta criteri tan estricte qualsevol contacte va ser castigat amb falta. El que va provocar que aviat els deniers es col·loquessin amb cinc faltes.

A falta de cinc minuts per al final, va arribar la sisena falta que va provocar que el Martorell després d'anotar el doble penal aconseguís el gol de la igualada. La cosa va empitjorar quan en un clamorós error defensiu, el Martorell va aconseguir marcar el 2 a 1. La impotència es va apoderar dels deniers que van veure com tot el seu bon fer s'esfumava en tot just uns segons.

La parella arbitral no va dubtar a mostrar cartolines grogues a qualsevol jugador deniera que s'acostés a demanar alguna explicació. Això va provocar que Curro veiés dos pel que va ser expulsat, sent excessiu el càstig cap al jugador deniera. També Moisès Parra, de el cos tècnic deniera, va haver de deixar la banqueta. El porter denier, Sergi va tindre una gran intervenció i va parar el doble penal. Els seus companys es van duplicar per defensar durant el temps que va durar la superioritat numèrica dels locals.

El tercer gol va arribar després d'estar bolcat l'equip de l'CFS Mar Dénia sobre la porteria local. En una ràpida eixida a la contra del conjunt català va servir perquè arribés el definitiu 3 a 1 a el marcador davant la desesperació de la banqueta deniera.

Ara, a l'equip que dirigeix ​​Jordi Durán de poc li val les lamentacions, ha de treballar de valent per afrontar les set finals que li queden per eixir dels llocs de descens que ara ocupa. Aquest proper cap de setmana no hi haurà competició en disputar-se la Copa d'Espanya, per la qual cosa el compromís més proper per al conjunt de la Marina Alta serà el 14 de març, rebent al pavelló Joan Fuster a al Club Natació Sabadell FS.