A l'Garbí Dénia se li va entravessar la defensa agressiva del Quart (29-34)

05 de febrer de 2013 - 00: 00

El Garbí Dénia va caure derrotat a la seua pista de poliesporteu de Dénia davant el Quart per 29 a 34. La clau de la derrota deniera va estar en la falta d'encert a l'hora d'atacar la defensa agressiva, 3 - 3 plantejada pel seu rival.

Els primers minuts del xoc van estar marcats pels errors en atac dels deniers. El seu rival, va saber aprofitar-los per a ràpides transicions batre el porter local, Pedro Conca.

Amb el pas dels minuts, sota la batuta del central, Borja Giménez, el Garbí Dénia, va anar entrant en joc. Va llegir la defensa pressionant, en jugades de dos contra dos i poc a poc les diferències en el marcador es van anar estrenyent.

El Quart va tindre problemes per córrer, quan els deniers no van perdre pilotes en atac. Contra la defensa formada l'absència de tir exterior va permetre als homes de David Salanova, millorar. A la recta final de la primera part, els errors van tornar a florir a les files del Garbí Dénia. Es va arribar al descans amb el tempteig de 15 a 19.

Les reflexions van arribar al vestidor deniera, no es podia encaixar tants gols si es volia tindre opcions de triomf. Però sobre la pista, els jugadors deniers, es van veure sorpresos amb un canvi defensiu del seu rival.

Els valencians van canviar a defensa 6-0 i això va provocar que els dubtes tornessin als deniers. Van trigar molts minuts a llegir el nou sistema defensiu. Els minuts van anar passant, i l'intercanvi de gols no va beneficiar en res a un Garbí Dénia que es va mostrar impotent per reduir les diferències en el marcador.

A la recta final del xoc, l'esforç físic va passar factura als homes de Salanova que van baixar els braços, cosa que van aprofitar els valencians per sentenciar el xoc. Al final es va arribar amb un tempteig de 29 a 34, de manera que l'equip de Dénia seguix estant a la part baixa de la classificació.

David Salanova, en un temps mort amb els seus jugadors.