Aina Fornés es va proclamar campiona autonòmica absoluta en els 400 metres tanques

13 de juliol de 2017 - 07: 53

L'atleta, Aina Fornés, És la nova campiona autonòmica absoluta en la prova dels 400 metres tanques. Un campionat que es va celebrar a València on la deniera del Club Atletisme Baleària Dianium, va tornar pels seus furs i va ser la millor amb una marca de 1: 05.01.

Després de la seua lesió i amb un gran treball de recuperació per arribar bé a aquesta cita, la deniera, es va mostrar molt contenta per aconseguir aquest títol. La seua moral ha tornat a pujar molt de cara a estar molt bé de forma per les seues cites més properes.

En aquesta mateixa cita, la seua companya de club, Patricia Més, es va quedar a un pas de pujar al podi en la prova de llançament de martell. La seua millor tir va ser de 41,94, que li va valer per ser quarta en la classificació.

Mentre que la Marta Pérez, que va participar en la cursa dels 800 metres llisos, va acabar en la cinquena plaça amb un temps de 2: 30. Un error al vídeo finish, va provocar que l'atleta del club denier no aparegui amb la seua marca en els resultats oficials.