Aina Fornés va ser vuitena en 400 metres tanques en el Nacional Júnior

10 de juliol de 2013 - 16: 59

Es va disputar a Castelló el Campionat d'Espanya d'atletisme en la categoria Junior. Una prova que va comptar amb la participació de l'atleta deniera, Aina Fornés. La representant del Club Atletisme Baleària Dianium, va prendre part en dues proves; els 400 metres tanques i en la prova de relleus 4X100 en què va formar part de l'equip del CA Benacantil d'Alacant.

A la primera jornada del campionat, Aina va disputar una de les semifinals en la prova dels 400 metres tanques. La deniera obtuvó la seua classificació per a la final sense cap problema. Va ser segona en la seua sèrie amb un temps de 1; 03: 79.

En la segona jornada, va disputar la final, en què va comptar amb la presència de molts dels seus companys i amics d'entrenaments, que van estar a la capital de La Plana per donar-li tot el seu ànim.

A la cursa, Aina Fornés va eixir molt ràpida, les seues bones sensacions del dia anterior auguraven un bon resultat. Però una ensopegada en el pas per la tercera tanca, el va fer caure a terra. Va tindre el coratge d'alçar molt ràpida, però evidentment, no va poder recuperar els segons perduts per la caiguda, entrant en el vuitè puesto.con un temps de 1: 09.20.

Després d'aquesta xicoteta decepció, l'atleta deniera, es canvi el seu vestuari per enfundar els colors del CA Benacantil d'Alacant i ser una de les components del relleu 4X100. L'equip alacantí va acabar en la cinquena plaça, amb un registre de 49.54, millorant en 22 centèsimes la seua millor marca.