Aina Fornés, campiona autonòmica amb relleu de la Universitat de València

05 2018 abril - 04: 51

L'atleta, Aina Fornés, Atleta del Club Atletisme Baleària Dianium ha tornat a ampliar el seu palmarès com a campiona autonòmica, en aquesta ocasió, va estar participant en el Campionat Autonòmic Universitari celebrat a Castelló, com a component de l'equip de la Universitat de València, on actualment està cursant els seus estudis.

La deniers va formar part de l'equip de relleus 4X400. Aina juntament amb la resta de companyes de l'relleu va aconseguir el títol de campiones autonòmiques a l'creuar la línia d'arribada amb un registre de 4.23'67.

Mario Daffern en el Duatló Escolar de Benifaió

D'altra banda, a la localitat de Benifaió es va celebrar el Duatló Escolar, prova puntuable per als "XXVI Jocs Esporteus Vialterra", En la seua fase provincial de València. En aquesta prova van participar prop de 400 duatletes que es van repartir en les categories de cadets, infantils i alevins i dues categories de promoció per als més xicotets; multiesport i benjamins.

El representant de l'escola del CA Baleària Dianium, Mario Daffern va competir en la categoria benjamí pel que va realitzar els segments de 500 metres de cursa a peu, 2 quilòmetres de ciclisme i 250 metres de cursa a píe. Mario Daffern realitzar un temps de 11 minuts i 33 segons