Aina Fornés va ajudar a la Selecció Valenciana a assolir la quarta plaça en el 'Campionat d'Espanya de Federacions autonòmiques'

20 de juliol de 2018 - 05: 56

A les instal·lacions esporteves de Granollers es va celebrar el "Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques d'atletisme", On va estar participant l'atleta deniera, Aina Fornés, Amb la Selecció Valenciana.

L'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, va córrer la cursa dels 400 metres tanques, on acabo sent la millor de la seua sèrie i aconseguint el vuitè millor temps. Una posició que va permetre aportar 7 punts al combinat valencià. Aina va millorar dues posicions respecte a la marca amb la qual va arribar a aquesta cita. En la prova, la deniera, va acabar amb un temps de 1: 03.77.

A més, va ser una de les components de l'equip del relleu 4X400 que va acabar en el vuitè lloc, amb una marca de 3: 54.83, sumant altres 7 punts per al conjunt valencià.

Aina Fornés estarà en el Campionat d'Espanya Absolut

La millor notícia per Aina Fornés, ha estat que estarà present en el Campionat d'Espanya Absolut que se celebra a Getafe, malgrat no haver realitzat la marca mínima per molt poc. Aina s'havia quedat a només 16 centèsimes d'ella, finalment al Reial Federació Espanyola d'Atletisme l'ha repescat i competirà amb les millors corredors de tanques del país a la carrera dels 400 tanques.

Un campionat que es podrà seguir en directe a través del canal Teledeporte, la deniera correrà aquest dissabte a les 17: 50 hores en una de les semifinals.

La Selecció Valenciana va acabar en el quart lloc

La Selecció valenciana va estar durant tota la competició compartint el tercer i quart lloc amb la selecció andalusa i madrilenya, amb pocs punts de diferència. El moment més intens va arribar a falta de l'última prova, el relleu masculí 4X400 en què els valencians estaven en quarta posició a 1,5 punts d'Andalucia ia 2,5 punts de Madrid.

Els valencians van acabar tercers en la carrera després d'una extraordinària actuació, acabant la prova en un temps de 3: 11.13 a només 1.45 segons del rècord autonòmic, a un segon dels primers i segons amb la mala sort que van ser Madrid i Andalusia respectivament.

En el còmput general del campionat l'equip valencià va acabar en la quarta plaça amb 423 punts a sol, 3,5 punts d'andalusos i madrilenys, equips que van acabar empatats a 426,5 punts.